Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Α...ΑΛΑ» Ο ΤΣΙΠΡΑΛΕΞΗΣ ΕΜΑΘΕ και ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ... BUSINESS CLASS...!!!

ΣΑΜΑΡΑΣ--ΥΠΟΥΡΓΟΙ-- ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ...!!!

Ήταν να μην πάρει φόρα με τα τόσο πολλά ταξίδια που κάνει τελευταίως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ  Αλ. Τσίπρας. 
Πρώτη θέση παρακαλώ,  ζήτησε ο Τσιπραλέξης με όλες τις ανέσεις που παρέχει,
στις πτήσεις, όχι μόνον στις υπερατλαντικές, αλλά και στις ευρωπαϊκές. 
*** 
Οι επιβάτες της Aegean για τη Φρανκφούρτη έμειναν έκπληκτοι όταν στο αεροσκάφος επιβιβάσθηκαν βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά και ο κ. Τσίπρας με τους συνεργάτες του, που πήγαινε μέσω Φρανκφούρτης στη Νέα Υόρκη. 
Όλη, μα όλη η αποστολή των βουλευτών για το Συμβούλιο της Ευρώπης βολεύτηκε στην οικονομική θέση.
Μαζί τους (στην οικονομική) και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Κούρκουλας. 
********
Στην πρώτη θέση κάθησε ο... κ. Τσίπρας, μαζί με τους συνεργάτες του, καθώς και με την κυρία Ρένα Δούρου (την οποία επιτέλους παίρνει μαζί του σε αποστολή), αλλά έβαλε στην οικονομική θέση τους κκ. Δραγασάκη (αντιπρόεδρο της Βουλής που πήγαινε στο Στρασβούργο), Παπαδημούλη (κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο) και Ντατσόπουλο.
*** 
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό, αφού οι βουλευτές που πήγαιναν μέσω Φρανκφούρτης στο Στρασβούργο για το Συμβούλιο της Ευρώπης σχολίαζαν μεταξύ τους αυτή την «άνιση» κατανομή των θέσεων και ορισμένοι (της ΝΔ) υπενθύμιζαν ότι ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς είχε δώσει εντολή στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου να ταξιδεύουν στην οικονομική θέση και το σημαντικότερο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας ταξίδεψε στην οικονομική θέση όταν εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Σύνοδο Κορυφής, τον περασμένο Ιούνιο. 
********
βηματοδοτης
-----------------
Έμαθε το τζάμπα ( τράκα) και την άνεση της πρώτης θέσης ο Τσιπραλέξης...!!!
Έτσι έκανε και το ταξίδι του ( Χριστουγεννιάτικες διακοπές με την συντροφό του Περιστέρα) σε Βραζιλία-Αργεντινή), το ίδιο και τώρα με το υπερατλαντικό στις ΗΠΑ...
Στο κάτω- κάτω της γραφής είναι και γιά «υπηρεσιακούς» λόγους και τα έξοδα κανονικά θά έπρεπε να τα πλήρωνε η.... Αμερικανική Πρεσβεία....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου