Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

«κ. ΥΠ.ΕΘ.Α (Παναγιωτόπουλε), ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ή ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ... "ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ"», ΕΡΩΤΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ...!!!

ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ-- ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ-- ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ (ΑΝ.ΕΛ) ΓΙΑ ΤΟΝ... Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...!!!

Περίεργη - προνομιακή μεταχείρηση   «επιφυλάσει» γιά τους φυγόστρατους πολιτικούς, ο ΥΠ.ΕΘ.Α. Πάνος Παναγιωτόπουλος...
Σαν να έχει «πάρει προσωπικά» το ζήτημα της υπεράσπισης του πλέον... «ατιμωτικού αδικήματος»...!!!
Η Βουλευτής των (ΑΝ. ΕΛ.) κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη με νέα ερωτησή της ερωτά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, πού προφανώς θα μείνει στην Ιστορία πέραν των άλλων-- γιά την ανεπάρκεια και φληναφημότητα των απαντήσεων του, γιά μιά νέα ή παραλληλη περίπτωση Αιβαλιώτη, μέ βέβαια τη μόναδικότητα της   διαφοράς,  ότι ο Αιβαλιώτης είχε την ατιμωτική-ποινική επιβάρυνση τού... πλαστού εγγράφου...!!!
*********
Η ερώτηση της κ.Χρυσοβελώνη αφορά τον πρώην Τσάρο της οικονομίας-πρώην κηπουρό του Γιωργάκη  και ήδη παραπεμπόμενο γιά την λίστα Λαγκάρντ Γ.Παπακωνσταντίνου.
*********
Τό νέο στοιχείο πού συνοδεύει την ερώτηση της κ.Χρυσοβελώνη πού σημειωτέον είναι Δικηγόρος και το γεγονός αυτό ε΄χει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι:
*********
Ερωτά  τον Π. Παναγιωτόπουλο άν θα παραπέμψει τους φυγόστρατους στη 
Δικαιοσύνη και τον προειδοποιεί άν  θα αποδεχθεί ο ίδιος την Ποινική ευθύνη της... συγκάλυψης τους...!!! 
*********
Πού εστί μεθερμηνευόμενο  ότι, θα υποβληθεί εντός των ημερών μήνυση στον κ.Παναγιωτόπουλο για παράβαση καθήκοντος εξ΄αιτίας της συγκάλυψης των φυγόστρατων πολιτικών...
Περισσότερα εδώ:
http://politikosafari.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου