Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ «ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ... ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ...!!!

«Cosco--ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ--ΟΤΕ--ΔΕΗ ΘΑ ΤΑ... ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ»...!!!

Άλλο ένα «φρούτο» από τις συνιστώσες του Συριζα, ο (Γραμματέας ΚΠΕ- ΣΥΝ)  καί Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ ο Δημήτρης Βίτσας, κατέθεσε σήμερα στον ΣΚΑΪ, το οικονομικό πρόγραμμα του... Τσιπραλέξη...!!! 
Στό κόμμα λοιπόν των Τσιπροσυριζαίων έχουν αποφασίσει,  άν ποτέ γίνουν Κυβέρνηση, να επανέλθει η Χώρα στην Ανδρεοπαπανδρεϊκη εποχή,
πού μας οδήγησε στο οικονομικό χάος.
*********
Στο αμαρτωλό Δημόσιο και τούς φορείς του, πού λεηλάτησαν τα Δημόσια ταμεία.
*********
Η, σε μιά νέα μορφή ενός ιδιότυπου Κομμουνιστικού συστήματος, αφού το πρωτότυπο που ερωτεύτηκε ο Τσίπρας--ταυτόχρονα με την Περιστέρα-- κατέρρευσε στην... Ρωσία...!!! 
*********
Διαβάστε τι είπε:
  *********   
·Το λιμάνι της Cosco είναι η μεγάλη επένδυση που κάνατε; 

·Εμείς θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε, ώστε σταδιακά να επανακτήσει ο ελληνικός λαός την περιουσία του. Αν μέσα σε αυτό είναι και το λιμάνι, θα το πάρουμε πίσω. 

· Εμείς θα πάρουμε τα μέτρα και, στο βαθμό που είναι αυτό αναγκαίο - γιατί το λέμε σαν να είναι το πιο τρομερό πράγμα στον κόσμο - στο βαθμό της αξιοποίησης, βεβαίως και το λιμάνι του Πειραιά θα επανακτηθεί από την κοινωνία και το Δημόσιο. 
· Οι επικοινωνίες θέλουμε να είναι υπό κοινωνικό έλεγχο και δημόσιο έλεγχο, άρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και τον ΟΤΕ πίσω. 
· Και στη ΔΕΗ θα το κάνουμε. 
*********
Αυτοί οι Μουζίκοι εύχονται να μη γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, το επανέλαβε ο Τσίπρας στον Χατζηνικολάου, σήμερα και αυτός, αποτρέποντας τους ξένους επενδυτές να έλθουν στην Ελλάδα λέγοντας:
 *********
Ποιός ξένος θα επενδύσει στην Ελλάδα όταν δεν έχει σταθερότητα (γιά την οποίαν καθημερινά αλλά εις μάτην μάχεται να αποσταθεροποιήσει), χωρίς βέβαια ο Χατζηνικολάου να πεί κουβέντα όπως και σε άλλα σημεία της βρεφονηπιακής συνέντευξης πού έδωσε απευθυνόμενος στο  υπό «δικαστική αντίληψη»... ειδικό  ακροατηριό του.
*********
Δηλαδή ό Εφιάλτης τι παραπάνω έκανε καί ονομάστηκε  Εθνικός προδότης.;;;
*********
«Τουμπεκί» ο... Νικολάκης...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου