Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Ελεύθερος κόσμος» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ: «ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ»...!!!

«ΠΕΡΙΕΡΓΗ» και ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...«ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»...!!!

Εξ οικείων τα βέλη...
Ο π. υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής και ήδη εκδότης της εφημερίδος «Ελευθερος Κόσμος» Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ευθέως καταγγέλει και κατηγορεί την Χρυσή Αυγή, ότι την «αβαντάρει» ο ΣΥΡΙΖΑ...!!!
Αφορμή ήταν μία δημοσκόπηση της VPRC, πού έγινε  για λογαριασμό του κομματικού  ραδιοσταθμού  «Στο Κόκκινο» και δημοσίευσε η επίσης κομματική εφημερίδα του Συριζα η... ΑΥΓΗ...!!!
Ο Δ. Ζαφειρόπουλος χαρακτηρίζει την δημοσκόπηση «περίεργη», αφού στην κομματική δημοσκόπηση  ο Συριζα επιλέγει να έχει ως αντίπαλο  την Χρυσή Αυγή, αντί της Ν.Δ....
***********************
Γράφει επιγραμματικά:
***********************
«Πολλά τα παράδοξα των ημερών, πολλά πραγματικά. 
Λες και κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ ποντάρουν σε συγκεκριμένο αντίπαλο. 
Το κόμμα της Κουμουνδούρου φέρεται να προηγείται σε δημοσκόπηση που διενήργησε η φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ εταιρεία VPRC για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» και της εφημερίδας «Αυγή». 
Στην δημοσκόπηση αυτή λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 29,5%, η ΝΔ 27%, η Χρυσή Αυγή 13%, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ από 7%, οι ΑΝΕΛ 6% και η ΔΗΜΑΡ 4,5%. 
***********************
Προσέξτε τι λέει εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η VPRC: 
στην ερώτηση για το «ποιο κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τη διαφθορά», οι πολίτες είπαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή με ποσοστό έκαστο κόμμα 10,1%. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει αντίπαλο»
***********************
Είναι σαφές ότι η πρωτάκουστη κομματική δημοσκόπηση (δεν έχει ξαναγίνει και της οποίας η πρόθεση και η αναξιοπιστία είναι προφανής) θέλει να δείχνει  αποδυναμωμένη την Ν.Δ. και ο μοναδικός τρόπος είναι να εμφανίζουν με υψηλά ποσοστά την Χ.Α. και μάλιστα νά είναι και...ισόπαλοι  με 10.1% (συνεταιράκια), στο ερώτημα ποιό κόμμα μπορεί καλύτερα να αντιμετωπίσει την διαφθορά...
***********************
Τα «συμπεθεράκια» των άκρων και τού λαικίστικου λόγου πού απευθύνονται στο πολιτικό και πνευματικό «λουμπεναριό», σε μία ανίερη συμμαχία, προκειμένου η Χ.Α. να χρησιμοποιηθεί ως «Δούρειος Ίππος», μπάς και ο Τσίπρας και το λόμπι της δραχμής (Σόρος)  επιτύχουν οικονομικά κέρδη και τους αντεθνικούς στόχους τους. 
                   ---------------------------------

17 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά, μαϊμού δημοσκόπση είναι και γιά να δικαιολογήσουν την ανυποληψία της προσέξτε πως την ονομάζουν.
    Δεν την λένε "πρόθεση" ψήφου αλλά..."εκτίμηση".!
    Δηλαδή "βρες το αυγό και κούρευτο".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιχνιδίσματα και γελοιότητες!
    Η Χρυσή Αυγή έχει αντιπάλους την διαφθορά, την λαθρομετανάστευση και τον ανθελληνισμό, άρα ενάντια σε όλα τα κόμματα και πάν'από όλους το σύριζα με την ανθελληνική, λαθρολάγνα πολιτική του.
    Όλα τ'αλλα είναι πολιτικά σάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κρασιά.!
    Η "Χρυσαυγούλα" με την "αυγούλα" τη κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, είσαστε το ίδιο πράγμα, είσαστε συγκοινωνούντα δοχεία και ανήκετε στην ίδια "φυλή", των αντίχριστων και των γενίτσαρων τού Έθνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα είσαι μια πολύ, μα πάρα πολύ κατίνα!
    Τα επιχειρήματα σου, χοντρά όπως και τα φουντούκια σου, κεφτέ!
    Χα..χα..χα.. έλα πες μια από τα ίδια να γελάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στημενη η δημοσκοπιση.......
    η ΝΔ δεν εχει παραπανω απο 19%........
    και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εχει πανω απο 17%.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mπράβο, Έλληνα και χοντροπατριώτη, εσύ ρε είσαι διακεκριμένη περίπτωση πολιτικής λογικής...
    Τό όνομα Ισαάκ, ρε από το κουβάλησες;
    Από την Ιερουσαλήμ;
    Ρε "χοντροπατριώτη" και Έλληνα στο όνομα, μπας ρε καί ανήκεις στην οργάνωση ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΔΕΩΝ;
    Άκου Έλληνας με όνομα...Ισαάκ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε είσαι άδικος, τα ονόματα μας τα δίνουν οι γονείς μας, δεν τα διαλέγουμε οι ίδιοι, ο φιλος με το ψευδώνυμο ISAAK SOLOMOY είναι για να τιμήσει τους κυπριους αδικοχαμένους αδελφούς μας και βεβαίως πρέπει να ξέρεις ότι η Μαρία είναι εβραϊκό όνομα καθώς και πολλά αλλα χριστιανικά.
      Ο χρυσόστομος απαγόρευε να δίνονται Ελληνικά ονόματα, όπως και πολλοί παπάδες μέχρι εχθές αρνούνταν να δώσουν Ελληνικά ονόματα στις βαφτίσεις, μονο χριστιανικά, ξέρεις χρήστoς, ευάγγελος και αλλα εβραϊκά!

      Διαγραφή
  7. 15 εκ. ευρω κρατικης διαφημισης εδωσε η συγκυβερνηση του Σαμαροβενιζελου στα "μεγαλα" ιδιωτικα καναλια για να την σπεκουλαρει και να πνιγει αντιμνημονιακες φωνες
    Λεφτα υπαρχουν αλλα μονο για τους νταβατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι στημενη η δημοσκοπηση η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επρεπε να εχει τουλαχιστον 40% στην καταπολεμηση της διαφθορας και αλλο ενα 40% επισης το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ολες οι υποθεσεις διαφθορας επι κυβερνησεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταπολεμηθηκαν , ξεχνατε ευκολα για θυμηθειτε ποιοι καταπολεμησαν υποθεσεις διαφθορας οπως το Χρηματιστηριο, Siemens, Ολυμπιακα εργα, TOR-M 1 , Βατοπαιδι, Κτηματολογιο, Αρινδη, Hoftief και πολλες ακομα υποθεσεις τις οποιες εφεραν εις περας η ΝΔΠΑΣΟΚ και οι ενοχοι τιμωρηθηκαν...

    Οι μονες αξιοπιστες δημοσκοπησεις ειναι του Mega, των εφημερ. Εθνος, Βημα και τα Νεα
    ολες οι αλλες υπηρετουν σκοπιμοτητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3,33 ανωνυμε
    μαθε πρωτα ιστορια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπα, ρε Ισαάκ δε μας λές εσύ πού τη σπούδασες την ιστορία...
    Μήπως διάβασες καμιά σελίδα από τους γραφικούς πλανώδιους ιστοριογράφους και νόμισες ότι έβγαλες Πανεπιστήμιο;
    Γιατί Χρυσαυγίτης σπουδασμένος δεν... υπάρχει.!
    Οι βουλευτές σας ή πορτιέρηδες ή παρκαδόροι, ή άνεργοι δηλώνουνε.
    Καί εσείς αυτούς ψηφίζετε κατά το:
    "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"
    Τα δε επίθετα Κασιδιάρης και Κουκούτσης είναι προσδιοριστικά των εννοιών και των ιδιοτήτων των λέξεων.
    Άλλωστε τα επίθετα όλων μας είναι τα χαρακτηρικά ενός εκάστου από εμάς.
    Μη αυτογελοιοποιείστε τη στιγμή πού μετα κόπου και βίας (άν) έχετε βγάλει κανένα Λυκειο και μετά μιλάτε γιά... ιστορία...!
    Σας προδίδουν καθαρά και ξάστερα όσα γράφετε και όπως τα γράφετε.
    Άστο να πάει στο διάβολο, φαίνεται από μακρυά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλα, προφέσορ εσύ?
    Πάρε τηλ την κατίνα από πάνω να τα βρείτε!
    Την ίδια γλώσσα κράζεται, τα ίδια σκατά, με το μπαρντόν είστε!
    Ο πρώην αρχηγός σας ο μπουχέσας καρα-αμαν- αλής, Έλληνας ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάθε και τούτο ακαδημαϊκέ του λoκού και αγράμματε προφέσορα ότι στις δημοκρατίες οι άνθρωποι εκλέγουν οποιο κόμμα θέλουν, όλα αυτά τα σάλια που πετάς σαν την κατίνα χωρίς απολύτως κανένα λογικό επιχείρημα, προδίδει άτομο με προβλήματα και χαμηλού νοητικού επιπέδου, ραδίκι δηλαδή!
    Το καταλαβαίνεις ότι ο τρόπος σου είναι primitive και ηλίθιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ. ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε κακομούτσουνε και προβληματικέ γιδοβοσκέ της "φυλής" της Χρυσαυγούλας και των τσιπροσυριζαίων άμα δεν σου αρέσει το πολιτικό σαφάρι, γιατί κάθε ώρα είσαι σκυμένος και το διαβάζεις.;
    Μπας κυρία "Ζωη Κασιδιάρη" πονάς, αλλά σου... αρέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το παρανοϊκό που παρατηρείται σε καθυστερημένους, είναι ότι ενώ η νοδουλα συνεργάζεται με τις πράσινες κάμπιες και την ξεθωριασμένη ανθελληνική αριστερά, κατακρίνει το λαϊκό κίνημα X.A. για φανταστικές του κώλου συμπορεύσεις με τους αναρχικούς του σύριζα!

    Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε σεις δεν είναι διαφθορά και οικογενειοκρατία του... «κερατά», ο Μιχαλολιάκος και η γυναίκα του να είναι βουλευτές να να εισπράτουν δύο μισθούς.
    Δεν είναι διαφθορά του... «κερατά», να βάλει ο Μιχαλολιάκος να παραιτηθεί από Βουλευτής Σερρών ό Νικήτας Σιώης, και νά παρει τη θέση του ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος,- ό οποίος σημειωτέον ζεί στη Θεσσαλονίκη-, μόνο και μόνο επειδή έπρεπε να τον «βολέψουν», γιατί πάει για γαμπρός της κόρης του;
    Σκέψου αφού τώρα διαπράτουν αυτές τις τακτικές, άν (λέμε άν) γίνει...Πρωθυπουργός ο Μιχαλολιάκος τι έχει να γίνει.!
    Αυτός θα πάρει το κτίριο της βουλής και θα κάνει ξενοδοχείο New Dream και θα το νοικιάσει σε Αλβανούς με Πακιστανούς υπαλήλλους για να οικονομάει το ενοίκιο.
    Μη γινόσαστε ρε «λουμπεναριό» και σας ξεγελάει και εκμεταλεύετε τα πατριωτικά σας αισθήματα κάθε επιτήδειος γιά τη δική του οικονόμα.
    Δεν βλέπετε πόσοι επιτήδειοι εκμεταλευθήκανε αυτό τον χώρο και εξεφανίσθηκανε πολιτικά σε μία νύχτα και άλλοι πήγανε φυλακή για... εκβιασμό...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή