Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΡΕΣΙΤΑΛ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΟ «ΠΟΡΔΟΦΙΛΟΣΟΦΟ» ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ...!!!

Η ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΗ «ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»
 ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ... ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...!!!

Επίθεση στον Συριζα εξαπέλυσε η Ν.Δ., με αφορμή όσα υποστήριξε υπέρ των περιβόητων γκουλάγκ, ο Σλοβένος «πορδοφιλόσοφος» Σλαβόι Ζίζεκ,  σε ανοιχτή εκδήλωση στο Ζάγκρεμπ, παρουσία του Τσιπραλέξη.    
Ο  γραφικός «πορδοφιλόσοφος» Ζίζεκ  δήλωσε ότι: 
«Όσοι δεν υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να πάρουν εισιτήριο πρώτης θέσης, χωρίς επιστροφή για τα... γκουλάγκ»...!!!
 Η αποστροφή αυτή έκανε έξαλλη τη ΝΔ, το γραφείο τύπου της οποίας εξέδωσε μια οργίλη ανακοίνωση. 
***********************
Σε αυτή εκφράζει την «ανατριχίλα και αποτροπιασμό» για τα όσα αποκαλύφθηκε ότι συζητούσε ο κ. Τσίπρας «με γραφικές φυσιογνωμίες της παρακμιακής αριστεράς κατά τη διάρκεια ταξιδιών αναψυχής του στην Κροατία». 
***********************
Σημειώνει ακόμη η NΔ ότι «η περίφημη φράση εκστομίστηκε από τον προνομιακό συνομιλητή του κ. Τσίπρα, Σλαβόι Ζίζεκ, σε κοινή τους εμφάνιση στην Κροατία, με τον κ. Τσίπρα να χειροκροτά, τις αθλιότητες του κ. Ζίζεκ και τις απειλές του προς τους Έλληνες πολίτες». 
***********************
Το γραφείο τύπου της ΝΔ ζητά «να μας πει ο κ. Τσίπρας, γιατί αποδέχτηκε δημοσίως την αθλιότητα Ζίζεκ, γιατί το κόμμα του διένειμε δελτίο Τύπου που τον εκθείαζε και ποιους ακριβώς Έλληνες που δεν θα τον ψηφίσουν, ονειρεύεται παρέα με τους φίλους του, να στείλει σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας». 
***********************
Στη συνέχεια, ο συντάκτης της ανακοίνωσης επιχειρεί ένα μάθημα ιστορίας αναφέροντας ότι τα Γκουλάγκ ήταν στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., όπου εξορίζονταν οι πάσης φύσεως αντιφρονούντες πολιτικοί κρατούμενοι, ύποπτοι κ.λπ. και επισημαίνει ότι εκεί δολοφονήθηκαν εκατομμύρια αντιφρονούντων πολιτών, μεταξύ των οποίων και χιλιάδες πολίτες, Ελληνικής καταγωγής.
***********************
Και καταλήγει: 
***********************
«Δυστυχώς, ο όψιμος ανταγωνισμός των δύο άκρων στη χώρα μας, οδηγεί τον κ. Τσίπρα σε αποδοχή φρικωδών, εμφυλιοπολεμικών, ρατσιστικών παραληρημάτων και απειλών προς τους Έλληνες πολίτες!».
         ---------------------------------------------
Εδώ:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aUh96oXYt18

1 σχόλιο:

  1. To προδοτικό ΚΚΕ το νομιμοποίσε ο Καραμανλής, την περίοδο της μεταπολιτεύσεως για να το έχει σύμμαχο στην αντεθνική πολιτική του.

    Σήμερα η ΝΔ συγκυβερνά με την παραφυάδα του ΚΚΕ, τη ΔΗΜΑΡ του σταλινομαρξιστή Κουβέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή