Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

«ΜΑΛΛΙΑ--ΚΟΥΒΑΡΙΑ» ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ...ΑΓΡΙΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ...!!!

«ΑΔΕΙΑΣΕ» ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΚΟΜΗ και ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ... ΠΑΡΑΤΑΞΗ...!!! 

«Βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ από τις αντιδράσεις εκπαιδευτικών που θεωρούν ότι «αδειάστηκαν» από την στάση της συνδικαλιστικής παράταξης του κόμματος στο επίμαχο θέμα της απεργίας κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 
Το στοιχείο που έχει ανεβάσει την θερμοκρασία στο εσωτερικό - έχει ανάψει φωτιές στο facebook - είναι η απόφαση της «Αυτόνομης Παρέμβασης» της συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, να συνταχθεί με την ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚΕ, ώστε να μπει σε ψηφοφορία στην χθεσινοβράδυνη θυελλώδη συνεδρίαση των ΕΛΜΕ το ερώτημα αν συντρέχουν όροι και προϋποθέσεις για το σπάσιμο της επίταξης. 
***********************
Σημειώνεται μάλιστα ότι η «Αυτόνομη Παρέμβαση» στους εκπαιδευτικούς, είναι από τις ελάχιστες συνδικαλιστικές παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ που ‘ελέγχεται’ από την πλειοψηφία, και όχι την μειοψηφία (Λαφαζάνης-Στρατούλης-Νταβανέλλος). 
***********************
Από την πλευρά της η Κουμουνδούρου στηρίζει την απόφαση της «Αυτόνομης Παρέμβασης» σημειώνοντας ότι δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. 
***********************
«Το φυσάνε και δεν κρυώνει», όσοι εκπαιδευτικοί είχαν στηρίξει ελπίδες στον Τσιπραλέξη, ότι θα υπεράσπιζε μέχρι τέλους την... απεργία τους...!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου