Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ..ΗΜΕΡΑΣ.! ! !


ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Β. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ... "ΜΕΤΡΑ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.....

Βόμβα μεγατόνων. !
Μας ανακοίνωσαν ότι το "περιφημο" Πρόγραμα Σταθερότητος της κυβέρνησης στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις- εκτός από τον μεγάλο ψωμοδότη πρόεδρο Καρατζαφέρη- και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων κ. Δημήτρης Δασκαλόπυλος, ο οποίος έκανε και την ακόλουθη δήλωση:
"Ή θα υποστούμε, συνειδητά ως λαός, τις αναγκαίες θυσίες μέχρι να ξανασταθούμε στα πόδια μας, ή θα περιέλθουμε στην ακόμη σκληρότερη κηδεμονία των Βρυξελλών και των αγορών –κάτι που είναι αμφίβολο αν η κοινωνία μας μπορεί να αντέξει ή να ανεχθεί".
Εκτιμούμε και συμμεριζόμαστε βαθύτατα τις "θυσίες" τις οποίες θα υποστεί ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων καθώς και τα μέλη της πολυπαθούσης συντεχνίας του γιά το καλό της Πατρίδος.!
Άν πάντως κατά τον οποιονδήποτε τρόπο δυσκολευθεί στο ενοίκιο, κοινόχρηστα, φως, νερό , τηλέφωνο, τα παιδιά έχουν πρόβλημα με τα δίδακτρα των σχολείων, εμείς εδώ οι bloggers, αναλαμβάνουμε να κάνουμε "Μαραθώνιο Αλληλεγγύης" γιά να καλύψουμε τις ανάγκες του...
Αμ πως, μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν εράνους και με τα λεφτά των άλλων να μας παριστάνουν τούς φιλευσπλαχνους και μεγάλους δωρητές....

1 σχόλιο: