Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΩΣ... ΘΑ ΖΗΣΕΙ;


Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...!!!
Σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής , έκανε το θαύμα του.!!!
Ανεκοίνωσε περικοπές στούς βουλευτές 390 ευρώ το μήνα στούς μισθούς και 220 ευρώ στα επιδόματα, προκειμένου όπως είπε και μάλιστα βαρύγδουπα να συνεισφέρουν στη κρίση που μαστίζει τούς Ελληνες.
Μαζί με την ευγνωμοσύνη μας , που θα χάσουν τα 390 ευρώ οι Εθνοπατέρες μας γιά λογαριασμό μας, εκφράζουμε και την εξής απορία....
Πώς αυτή η μορφή του Γένους , ο Ζητωπατριώτης πού έφυγε από τον Τύρναβο και μετακόμισε στην Αθήνα, για να βρίσκεται κοντά στο λίκνο της Δημοκρατίας και να κουράζεται νομοθετώντας υπέρ των συμφερόντων μας, πού έχει άλλωστε και παιδιά , θα ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες του;
Ευτυχώς πού μας καθησύχασε ένα ΛΑΟτικό "στέλεχος"....
Ο Ροντούλης την ξέρει τη "δουλειά' , απ' έξω και ανακατωτά:
"Νά , θα πάρει τα επιδόματα όσων μετακλητών υπαλλήλων έχει στο γραφείο του και θα τους δικαιολογηθεί , ότι τα εισπράττει υπέρ των αναγκών του Αρχηγού του κόμματος, και όταν αποκαλυφθεί το σκάνδαλο θα τούς τα επιστρέψει ...παίρνοντας απόδειξη ότι τους τα είχε πάρει ,,,δανεικά...!!!
Γιατί μήπως δεν το έχει ξανακάνει;"
Πάντως εμείς άν έλθει σε οικονομική δυσκολία , με συμβολλαιογραφική πράξη του δίνουμε 20.000 ευρώ αναθέτοντάς του να ανακαλύψει αυτό πού έγραψε η εφημερίδα "Τό Παρόν" ότι:
"Αρχηγός κόμματος παίρνει τα 3/4 του μισθού του Ευρωβουλευτή του"....
Εμας ο νούς μας κατά περίεργο τρόπο δεν πάει...πουθενά....
Ο Ροντούλης όμως που παίρνει και κανένα ύπνο στη Βουλή , μπορει να τον αναγνωρισει ,έστω και στο ονειρό του και να τον μάθουμε και εμείς...!!!
Ξύπνα Ροντούλη και βρες τον, άντε γιατί εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου ...δουλεύει...
Πάλι σε βλέπουμε κερδισμένος να είσαι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου