Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ "ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ" ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΗΣ....

"ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ".....

Ενοχλημένοι είναι πολλοί Νεοδημοκράτες στο Ρέντη για ορισμένα στελέχη που δεν έχουν λάβει σοβαρά το μήνυμα του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά που ήταν σαφές. ΑΝΟΙΧΤΕ ΠΟΡΤΕΣ, ΑΥΤΙΑ και τα τηλέφωνα σας και ακούστε την Κοινωνία.
Το POLITIKO SAFARI έλαβε μέσω e-mail δελτίο τύπου που το υπογράφουν 50 Νεοδημοκράτες που στήριξαν τον Αντώνη Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές στέλνοντας μήνυμα στη Ρηγίλλης και στους βουλευτές Β΄Πειραιά.

Φίλες και φίλοι,
Στις 29 Νοεμβρίου 2009, τα πάντα άλλαξαν στο πολιτικό σκηνικό του τόπου.
Η Ν.Δ., αν και βαρύτατα πληγωμένη από την ήττα των εκλογών, κατόρθωσε χάρις στον κόσμο της να δώσει και πάλι νόημα στην ελπίδα.
Ο άνθρωπος που σηματοδότησε αυτή την αλλαγή, ο Αντώνης Σαμαράς, είναι σήμερα ο εκλεγμένος ηγέτης του κόμματος, ο άνθρωπος που ενσαρκώνει τις προσδοκίες του ελληνικού λαού για ένα καλύτερο μέλλον, για μια νέα Ελλάδα αντάξια των ευγενέστερων προσδοκιών μας.
Είναι το πολιτικό του όραμα αυτό που οπλίζει με αποφασιστικότητα τα βήματά μας, είναι το γεγονός ότι στα δύσκολα δεν λύγισε αλλά, αντίθετα, παρέμεινε όρθιος, ευθυεπής και σταθερός στην υπεράσπιση των μεγάλων πατριωτικών και δημοκρατικών αξιών μας.
Σήμερα καθήκον κάθε Νεοδημοκράτη είναι η οικοδόμηση μιας νέας Ν.Δ., που θα αποτελεί πανίσχυρο εργαλείο στην υπηρεσία της πατρίδας.
Είναι επιτακτική η ανάγκη να φανούμε συνεπείς έναντι των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, που έδωσαν την εντολή στον Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει μπροστάρης σε νέους αγώνες.
Η Ν.Δ. πρέπει να αλλάξει!
Οι πόρτες της πρέπει διάπλατα να ανοίξουν σε όλους όσους συμμερίζονται το όραμα του Αντώνη Σαμαρά για την πατρίδα και τον λαό μας!
Έφθασε η στιγμή και στον Ρέντη αυτά να γίνουν πράξη.
Η αδιαφορία, οι παραλείψεις και τα ''περίεργα'' λάθη ορισμένων στελεχών του κόμματος δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο σε αυτό.
Η αυτενέργεια και η αγωνιστική πρωτοβουλία θα δώσουν την λύση.
Αμέσως μετά την 20η Φεβρουαρίου (έναρξη προσυνεδριακών εργασιών στο Σ.Ε.Φ.) θα ανακοινωθεί ημερομηνία και χώρος της πρώτης μεγάλης Γενικής Συνέλευσης των Νεοδημοκρατών του Δήμου μας προκειμένου ο Ρέντης να αποκτήσει επιτέλους κομματική οργάνωση.
Η Ν.Δ. θα ανοίξει τις πόρτες της στον λαό!
Τα παραμάγαζα των αρουραίων της τοπικής διαπλοκής θα διαλυθούν!
Οι μεταπράτες των αγώνων μας, οι έμποροι των αξιών μας, οι ''στομαχόφρονες'' που καπηλεύθηκαν τις αξίες μας θα ψάχνουν τρύπες για να κρυφτούν!
Ο αγώνας τώρα ξεκινά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου