Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

" ΕΙΣ ΣΑΡΚΑΝ ΜΙΑΝ" ...ΓΙΩΡΓΟΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ...!!!


"ΚΟΤΑ" Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ... ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ...

Ο "επιτηρούμενος" Πρωθυπουργός της Ελλάδος, προκειμένου να αποφύγει την θύελα ξεσηκωμού, των Σημιτικών βουλευτών οι οποίοι αντιδρούσαν σφόδρα στη σύσταση Εξεταστικής γιά την οικονομία , -επειδή φοβόντουσαν την περίοδο Σημίτη-,αποφάσισε προς αποτροπή περαιτέρω αντιδράσεων, να περιορίσει χρονικά την εξεταστική στη περίοδο 2004-2009....!!!
Ως η Ελλάδα να "γεννήθηκε" το 2004...
Έξω λοιπόν η πρίοδος Σημίτη με την GOLDMAN SACHS και τα STATITICSHMITIS, που με πλαστα έγγραφα παρουσίαζαν την οικονομία της Ελλάδος ως .. ανθούσα.
Μόλις προχθές, ο π. Γ.Γ. της Στατιστικής Υπηρεσίας Μανώλης Κοντοπυράκης κατηγόρησε το υπουργείο Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ ότι «φούσκωσε» τα στοιχεία για το έλλειμμα και με τον τρόπο αυτό εξέθεσε τη χώρα διεθνώς και την παρέδωσε βορά στα νύχια των κερδοσκόπων.
Έχει δίκαιο η Ν.Δ. να φωνάζει ότι η εξεταστική πρέπει να ξεκινήσει από το 1981.
Από τότε ο Ανδρέας άρχισε να κάνει γιά μικροκομματικούς λόγους , κοινωνική πολιτική με δανεικά ..
Από τότε εξαφανίστηκε η βιομηχανική παραγωγή, να συρικνώνονται οι Μικρομεσσαίες επιχειρήσεις, όπως και η πρωτογεννής Γεωργική παραγωγή με αποτέλεσμα να τρώμε ντομάτες ...Βελγίου
Τώρα ο "παθητικός" Γιώργος, πού δεν μπορεί να αντισταθεί σε τίποτα στούς Ευρωπαίους καιγιά να βρεί "άλλοθι" γιά τα σκληρά μέτρα που παίρνει εις βάρος την Ελλήνων φορολογουμένων -παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ότι "λεφτά υπάρχουν" συστήνει Επιτροπές ... περιορισμένου χρόνου, για δύο λόγους:
1.-Καί τούς Σημιτικούς καθησυχάζει
2.-Καί "άλλοθι" γιά σκληρά μέτρα εξευρίσκει...
Γιώργο ο Σαμαράς δείχνει ότι την περίοδο μονο απο το 2004 να μη τη φοβάται γιά διερέυνηση
Εσύ γιατί φοβάσαι την προηγούμενη;
BRAVO GIORGO....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου