Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ "ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ" ΜΕ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ,,,,


"ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΠΟΤΕ"....
Ο Καραμανλής έχει πάρει ο ίδιος απόφαση να προσέλθει - εφόσον κληθεί- στην Εξεταστική της Βουλής, τόσο για το Βατοπέδι, όσο και για την SIEMENS.
Αυτό διαμηνύει ως απόφασή του στους στενούς του συνεργάτες που τον επισκέπτονται τακτικά στο νέο του γραφείο όπως Ρουσόπουλος, Παυλόπουλος, Σιούφας, Αντώναρος, Ανδριανός.
Η φράση που διεμήνυσε στους συνεργάτες του ήταν η εξής:
"Δεν πρόκειται να αφήσω να σπιλώσουν το όνομά μου.
Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν θα κρυφτώ και τώρα".
Παρασκήνιο με Σαμαρά.
Μόλις είδε οτι ο Σαμαράς δεν τον "κάλυψε" ευθύς εξ' αρχής, όταν βγήκε στη δημοσιότητα το ημερολόγιο Χριστοφοράκου, ο Καραμανλής οργίσθηκε.
Τηλεφώνησε ο Αγγέλου, στον διευθυντή του γραφείου Σαμαρά Αρβανιτόπουλο και μετέφερε την δυσαρέσκεια Καραμανλή, επειδή δεν τον στήριξε ο Σαμαράς.
Ο Σαμαράς με τη σειρά του, ζητούσε "εξηγήσεις" για να τον στηρίξει, γιαυτό βγήκε και ο Μιχαλολιάκος στα ραδιόφωνα και είπε ότι :
"Ναι μεν δεν αμφισβητεί κανείς την ηθική Καραμανλή, όμως... οφείλει εξηγήσεις"...
Μετά λοιπόν απο "διαπρατεύσεις"... 5 ημερών, και αφού ο Καραμανλής διαβεβαίωσε τον Σαμαρά, οτι τις όποιες εξηγήσεις είναι πρόθυμος να προσέλθει και να τις δώσει στην Εξεταστική, εφόσον κληθεί, τό
τε και μόνο τότε, έδωσε ο Σαμαράς το Ο.Κ. για την...στήριξη.
Να δούμε, υπάρχουν νέα στοιχεία για να τον καλέσει η εξεταστική;
Ο μόνος οφελημένος απο τις εξεταστικές στο τέλος θα είναι ο Σαμαράς, γιατί ακόμα και ο Καραμανλής εαν αποκαλυφθεί οτι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη, άλλο που δεν ήθελε ο Αντώνης για να ξεκαθαρίσει τη Ν.Δ. απο το παρελθόν και να κάνει ο ίδιος τις "υπερβάσεις" και ανατροπές του, στο συνέδριο τον Ιούνιο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου