Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.!!!

"ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ " ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ....

Διαβάσαμε προ ολίγου τη δήλωση του εκπροσώπου της Ν.Δ. Π.Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με την οποία:
Ο κ. Σαμαράς, ζητάει τη συνάντηση, διότι θεωρεί ότι πρέπει να γίνει αμέσως μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού από τη Μόσχα και να έχει ως περιεχόμενο, αφενός μεν τα θέματα της Ελληνικής οικονομίας και αφετέρου τις εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας».
Κατά την άποψή μας το κατεπείγον της συνάντησης πού ζητάει ο Σαμαράς , σημαίνει ότι βρισκόμαστε ενώπιον ραγδαίων πολιτικων εξελίξεων....
Στην οικονομία βαίνουμε ολοταχώς στο σχέδιο β!, που σημαίνει κατάργηση του 14ου μισθού, άμεση περιστολή προσωπικού στο δημόσιο και άλλα πρόσθετα επώδυνα μέτρα
κ.τ.λ., κάτω ασφαλώς από την αυστηρή "επιτήρηση" Γερμανών -Κομισιόν- και Δ.Ν.Τ.
Ο Σαμαράς καταλογίζει ευθύνες και αντιφατικότητα στην κυβέρνηση διότι από τη μιά ο Γ.Παπανδρέου μας δηλώνει ότι δεν ζητάει οικονομική υποστήριξη από την Ευρώπη , παρά μόνο πολιτική , από την άλλη ο Παπακωνσταντίνου διαπραγματεύεται με την Ε..Ε δάνεια με υψηλά επιτόκια.
Ο Σαμαράς επίσης ιδιαίτερα ευαίσθητος στα Εθνικά μας θέματα , ποτέ δεν του άρεσε πού έλεγε ο Γιώργος , ότι χάνουμε Εθνική κυριαρχία ,από την οικονομική μας κατάσταση.
Ζήτησε, θυμάστε, αμέσως να πληροφορηθεί το περιεχόμενο των επιστολών Γιώργου-Ερντογάν και απο ότι προκύπτει δεν έμεινε ικανοποιημένος, μάλιστα δε ο Δρούτσας «ανέγνωσε το περιεχόμενο των επιστολών Παπανδρέου - Ερντογάν αλλά δεν τις επέδωσε».
Παράλληλα ο Σαμαράς παίρνει πληροφορίες από την Ευρώπη , ότι οι"εταίροι" μας, με αφορμή τα οικονομικά προσπαθούν να μας... τελειώσουν με την Τουρκία και τούς Σκοπιανούς.!!!
Ο Γιώργος από την πλευρά του με "άλλοθι" την οικονομία , φαίνεται ότι "συμβιβάζεται" με τούς Ευρωπαίους.
Αυτό ακριβώς φοβάται ο Σαμαράς και προσπαθεί να αποτρέψει ζητώντας επειγόντως συνάντηση με τον Γιώργο αμέσως μόλις επιστρέψει από την Μόσχα.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου