Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Η ΝΤΟΡΑ "ΜΟΝΑΖΕΙ" ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ...

Ο "ΧΡΟΝΟΣ" ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ..ΣΥΜΜΑΧΟΣ..!!!

Η Ντόρα μετά την συντριβή της απο τον Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. , βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση πανικού και απελπισίας και γιά αυτό κάνει συνεχώς στρατηγικά λάθη.
Ένας-ένας οι βουλευτές την εγκαταλείπουν και προκειμένου να βγεί από το αδιέξοδο και να καθορίσει την περαιτέρω πορεί α της στο κόμμα , πραγματοποίησε "μυστική συνάντηση" στο γραφείο της σε επίπεδο στελεχών ...νομαρχιακών και τοπικών επιτροπών ...!!!
Παραβρέθηκαν δε μόλις ..δώδεκα...!!!
Επεχείρησε πρό ημερών να επαναλάβει την "συσκεψη" , αλλά αυτή τη φορά δύο στελέχη το αρνήθηκαν ευγενικά, επικαλούμενα φορτο εργασίας , ενώ άλλα δυο απάντησαν οργισμένα ότι δεν έχουν κανένα λόγο να συμμετέχουν σε παιχνίδια των προσωπικών της επιδιώξεων εις βάρος της Ν.Δ..
Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποίαν ορισμένα Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν και να παραμορφώσουν....
Ο Σαμαράς νηφάλιος και με πλήρη αυτοκυριαρχία περιμένει στη γωνία την αφορμή γιά να την διαγράψει την στιγμή άλλωστε πού έχει την "δεδηλωμένη" των 800.000 ψηφοφόρων της Ν.Δ.
Είναι αριστοτέχνης σε μαθήματα στρατηγικής και πολιτικής τακτικής...
Έτσι η Ντόρα απομονωμένη αποφάσισε χωρίς πολιτική παρέα να περάσει το Σαββατοκύρικο στο Καρπενήσι , όπου και θα παρακολουθήσει την συνεδρίαση της Κ.Ε. , από την τηλεόραση...
Σημειωτέων ότι οι προσπάθειες πού κατέβαλε να μην προσέλθουν στην Κ.Ε. στελέχη και Βουλευτές πού την είχαν υποστηρίξει , επεσαν όλες στο κενό.!!
Τό τραίνο γιά την αρχηγία της Ν.Δ. το έχασε οριστικά και αμετάκλητα.
Ο "χρόνος" σε καμμιά γυναίκα δεν υπήρξε ποτέ... σύμμαχος.!!!

1 σχόλιο:

  1. Ετσι για την ιστορία, σήμερα στο πάρτυ της ΠΟΛΑΝ εμφανίστηκαν μόνο οι μισοί βουλευτές της Ν.Δ., κι αυτοί από ευγένεια φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή