Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Η ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ-ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ...

ΚΑΛΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Η ΡΗΓΙΛΛΗΣ...

Η Φάνη έχει πάρει απόφαση να θέσει υποψηφιότητα γιά Δήμαρχος Γλυφάδας.
Ξέρει άλλωστε ότι είναι σχεδόν ακατόρθωτο να εκλεγεί πάλι Βουλευτής και ο Δήμος της Γλυφάδας αποτελεί γιά αυτήν την καλύτερη λύση.
Πληροφορίες λένε ότι η Ρηγίλλης δεν έχει εκφράσει καμμία αντίρρηση αφού και΄ο σημερινός Δήμαρχος Γλυφάδας Γιάννης Θεοδωρόπουλος δεν έχει παρουσιάσει αξιόλογο έργο καί προκειμένου να είναι υποψήφιος πάλι ο ίδιος, προτιμότερη η Φάνη...
Πάντως στις εσωκομματικές εκλογές είχαν ταχθεί αμφότεροι στο πλευρό της Ντόρας.
Άν και γιά την Φάνη , υπάρχουν ορισμένες αμφιβολίες , διότι μερικοί πού ξέρουν λένε ότι:
"Άλλα έλεγαν τα χείλη της και άλλα η... καρδιά της".....

1 σχόλιο:

  1. /
    = «ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ» ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

    /
    ==«ΠΟΝΗΡΗ» ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    ΑΠΟ TA ΡΕΤΙΡΕ ΚΑΙ TA GOLDEN BOYS.

    =Ασφαλιστικές Εταιρίες, τα τελευταία χρόνια και σήμερα, τροφοδοτούν-καταθέτουν μεγάλα ποσά ως δήθεν«ασφάλιστρα» σε υπάρχοντα ή δημιουργούμενα επί τούτω ομαδικά ή ατομικά[Golden Boys] ασφαλιστήρια DAF(Deposit Administration Fund –Αποταμιευτικό πρόγραμμα για καταβολή εφάπαξ, με την αποχώρηση από την εργασία) …και αμέσως μετά πληρώνουν μεγάλες «ασφαλιστικές αποζημιώσεις», χωρίς παρακράτηση και απόδοση κανενός απολύτως φόρου !!
    -Και για να μην ξεχνιόμαστε, οι επιχειρήσεις εκπίπτουν φορολογικά από τα ακαθάριστα έσοδα τους, μέσω του λογαριασμού «ασφάλιστρα ομαδικών ασφαλίσεων», τα ποσά που καταθέτουν σταδιακά ή με εφάπαξ καταβολές στα DAF.

    =Τι θα πρέπει να γίνει.

    =Με δεδομένο ότι τα ποσά πάνω από το ανώτατο κλιμάκιο αποζημίωσης του πίνακα, του άρθρου 5 του υπό ψήφιση νομοσχεδίου, αφορούν τα ρετιρέ και τα Golden Boys.
    -Να υπαχθούν αθροιστικά με τις λοιπές αποζημιώσεις, στην φορολογία της κλίμακας του άρθρου 5 του προτεινόμενου νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και οι αποζημιώσεις των συμβολαίων DAF εγγυημένης ή μη παροχής ή εισφοράς ,κλπ, που καταβάλουν οι ασφαλιστικές εταιρίες στο προσωπικό τους ή στο προσωπικό τρίτων επιχειρήσεων, συνδεομένων με τέτοια συμβόλαια.
    -Να απαλλαγούν της φορολογίας μόνον τα ποσά ασφαλιστικών αποζημιώσεων που αναλογούν στις εισφορές των εργαζόμενων με τις αναλογούσες σε αυτές αποδόσεις.

    ==Π.Χ. …….
    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή