Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

OTI ΕΓΡΑΨΕ "ΤΟ ΠΑΡΟΝ" ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ "ΤΟ ΒΗΜΑ"...

Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ Goldman Sachs "ΛΑΓΟΣ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.....


Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.
Πρώτη η εφημερίδα "Τό Παρόν"έγραψε στην τελευταία έκδοσή του και απεκάλυπτε δημοσίευμα της Γαλλικής εφημερίδας «Monde Diplomatique» στο οποίο αναφέρεται οτι η κυβέρνηση ανέθεσε την πώληση ομολόγων στην Goldman Sachs, που είναι γνωστή για τις σχέσεις της με τα hedge funds που κερδοσκοπούν σε βάρος της χώρας μας και τις παράνομες πρακτικές της για τη συγκάλυψη του χρέους, με αποτέλεσμα ένα μπονους.... 9 εκατ.Δολ.!
Είναι η ίδια εταιρεία η οποία επι Σημίτη και προκειμένου να μπεί η Ελλάδα άρον- άρον στην ΟΝΕ είχε κάνει αμαρτωλές λογιστικές αλχημείες για μείωση του ελλείμματος.
Είναι η ίδια εταιρεία πού διόρισε στην Ελλάδα το στελεχός της, κ. Χριστοδούλου ως….επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους .!!!
Είναι η ίδια εταιρεια η οποία εισέπραξε προμήθεια άλλων 85 εκατομμυρίων ευρώ από την έκδοση των ομολόγων του Ιανουαρίου....
Είναι η ίδια εταιρεία με της οποίας τον Διευθυντή Gary Cohn, συναντήθηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και μάλιστα δύο φορές;
Τι ειπώθηκε εκεί;
Τι συζητήθηκε;
Ποιες συμφωνίες έκλεισαν;
Σήμερα "Το Βήμα" μας ενημερώνει ότι:
" Την προσφυγή της χώρας μας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό βοήθειας, που ισοδυναμεί με παραπομπή της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), προεξοφλούν ήδη οι ξένοι επενδυτικοί οίκοι και οι ξένες τράπεζες, με πρώτη την Goldman Sachs."
Τό ερώτημα είναι γιατί αυτή η αμαρτωλή κερδοσκοπική εταιρεια αποτελεί όχημα για την εισδοχή μας στο Δ.Ν.Τ.και τι σηματοδοτούν οι μυστικές επαφές του Πρωθυπουργού με την ως άνω εταιρεία η οποία σημειωτέον έχει και "παρελθόν" με την Κυβέρνηση Σημίτη;
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=324589&dt=09/04/2010#ixzz0kalgCdZg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου