Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΟΙ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ..


ΜΙΑ "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ" ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Καθοδηγητής των ειδικών υπηρεσιών της CIA, κατά τη δεκαετία του 1970, ήταν ο στρατηγός Γιαρμπόρο.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «L' Europeo» (29/9/1978), ανέλυσε τις διασυνδέσεις της CIA και των ΗΠΑ με τις εστίες της δήθεν «αριστερής» τρομοκρατίας.
Είπε μεταξύ άλλων ο Γιαρμπόρο:
«Η λεγόμενη τυφλή τρομοκρατία είναι μια τακτική επεξεργασμένη από τη CΙΑ, σε συνεργασία με διάφορους ατλαντικούς οργανισμούς.
Η τακτική αυτή χρησιμοποιείται κυρίως ως βασικό στοιχείο για διάφορα προγράμματα, που έχουν σκοπό να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις και να πείσουν τον πληθυσμό να συμφωνήσει με την εγκαθίδρυση ισχυρού αστυνομικού κράτους».
Αυτές τις «επεξεργασμένες τακτικές» (Απείρως πιο επεξεργασμένες και «επιστημονικές» τις επόμενες δεκαετίες) τις βιώσαμε εφιαλτικά στην Ελλάδα, σε όλες τις πολυεδρικές τους διαστάσεις:
Από τους εμπρησμούς και τις κουκουλοφόρικες «εξεγέρσεις» μέχρι την πληθώρα των τρομοκρατικών οργανώσεων και διεστραμμένων, σαδιστών εκτελεστών.
Οι πωρωμένοι εκτελεστές και βασανιστές των μυστικών υπηρεσιών, το προϊόν ενός συστήματος εκμετάλλευσης και βίας που τους καθιστά απαραίτητους και τους εκπαιδεύει, δεν μπορεί παρά και οι ίδιοι να εκπαιδεύουν ανάλογους άρρωστους και διεστραμμένους «στρατιώτες» της τρομοκρατίας τους.
Περισσότερα με το λίαν επίκαιρο κείμενο εδω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου