Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΑ 7 ΕΚΑΤ. ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ...


......ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ... ΠΟΤΕ .!

Τα περισσότερα ζητήματα δεν είναι τυχαία..
Φέρουν την σφραγίδα του Επικεφαλής του Θεσμού
Την υπόθεση με τον π. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Φλώρου θα την ξέρετε..
Η αρμόδια επιτροπή της Βουλής διαπίστωσε, μετά από έλεγχο, ότι ο Ν. Φλώρος το 1999 αγόρασε μετοχές 7 εκατ. ευρώ, ενώ το επίμαχο ποσό δεν αναγράφηκε στις δηλώσεις του 1999 και του 2000 του Ν. Φλώρου.
Ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Ελεγκτικό Συνέδριο για καταλογισμό του ανάλογου ποσού στον Ν. Φλώρο.
Το αρμόδιο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου απέρριψε πρόσφατα το αίτημα καταλογισμού σε βάρος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λάρισας.
Την υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Κίτρινος Τύπος».
Μάλιστα σύμφωνα με το zougla.gr τα χρήματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό του πρώην βουλευτή προέρχονταν από τον επιχειρηματία Ευάγγελο Μυτιληναίο.
Το ίδιο το συμβάν απεκάλυψε ο γενικός επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Γιώργος Σχοινιωτάκης, παρεμβαίνοντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου της Δευτέρας, 7 Ιουνίου.
Ο γενικός επίτροπος έχει ασκήσει, ήδη, αναίρεση επί της αποφάσεως του αρμοδίο
υ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τόσο ο σχετικός φάκελος όσο και το σκεπτικό της αναίρεσης προωθούνται στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, εντός των επομένων εικοσιτετραώρων. Το επισημαίνουμε διότι τότε η Βουλή των Ελλήνων είχε Πρόεδρο τον Απόστολο Κακλαμάνη, διότι άν ήταν κανένας Σιούφας κ.τ.λ., η υπόθεση θα είχε πάρει ύπνο σε καμμία σουίτα του Ξενοδοχείου PORTO PALLAS της Θεσσαλονίκης....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου