Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

KOMMA NTOΡΑΣ ΣΕ ...ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..!!!


"ΘΑ"... ΣΤΗΣΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ "ΘΑ" ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ....
 
Με γουστόζικη περιγραφή, το δημοσιέυμα και δη πρωτοσέλιδο της τοπικής εφημερίδας “Τόλμη”.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ήδη, οι «Ντορικοί» της Κρήτης βρίσκονται σε... "φάση" οργάνωσής τους σε... "νομαρχιακό επίπεδο", ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει στην.. "αναζήτηση χώρων" στις πρωτεύουσες των νομών του νησιού για να στήσουν τα πολιτικά γραφεία όπου θα μπορούν όπως χαρακτηριστικά λένε «οι φίλοι της Μπακογιάννη» να κάνουν... "εγγραφές".
Σύμφωνα με την “Τόλμη”, μάλιστα, αναμένεται το επόμενο διάστημα να οργανωθούν τέσσερις ομάδες “εργασίας” της Κρήτης, δηλαδή από μια σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι και στη συνέχεια να υπάρξει η παγκρήτια σύναξη των «Ντορικών» παρουσία της κυρίας Μπακογιάννη που... "αναβλήθηκε" την προηγούμενη φορά..
Πρώτη φορά ακούμε κόμμα σε..."Νομαρχιακό επίπεδο" πού βρίσκεται σε.."φάση" οργάνωσης και "αναζήτησης χώρων" και θα κάνουν "εγγραφές μελών....
Τώρα φοβηθήκαμε....
Eίναι δυνατόν να θέλουν να παρουσιάσουν ως σοβαρη τη προσπάθεια δημιουργίας κόμματος με ένα δημοσίευμα, όπου οι "αιρέσεις" και τα "προαπαιτούμενα", ουσιαστικά αυτοαναιρούν την προσπάθεια;
Αν μάλιστα αληθεύει ότι το κόμμα της Ντόρας θα ονομάζεται "Νεα Ελλάδα", τίτλο που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο στις 15-5-2010 ενας τύπος μεγάλης ηλικίας ονόματι Κ.Μαρκόπουλος -αγνώστων λοιπων στοιχείων-, τότε μιλάμε για γραφικότητες.
Ήρεμα παιδιά, προφυλάξτε την...
Μπορεί να διαφωνούμε πολιτικά μαζί της αλλά δεν αξίζει να Καρατζαφεροποιηθεί.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου