Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ...ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ..!!!

ΟΥΤΕ ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ KAI TA KANAΛΙΑ ΣΕ..... ΒΑΘΥ ΚΩΜΑ.!
 
Τραγική είναι η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε επείγουσες ανάγκες εξαιτίας των ελλείψεων σε βασικά φάρμακα και υγειονομικό υλικό.
«Στεγνώνουν» από υγειονομικό υλικό και ογκολογικά φάρμακα , ενώ πολλές επεμβάσεις αναβάλλονται ή ακυρώνονται λόγω έλλειψης εμφυτεύσιμου ορθοπεδικού υλικού.
Το προσωπικό αναζητεί εναγωνίως...... γάζες και βαμβάκι, την ίδια ώρα που οι γιατροί τριτοβάθμιου νοσοκομείου, όπως το «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, αδυνατούν να πραγματοποιήσουν απλές εξετάσεις αίματος!
Τη δεινή αυτή εικόνα συμπληρώνουν οι ελλείψεις σε βασικά φάρμακα, όπως οι ινσουλίνες για τους διαβητικούς, οι οποίες παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες στην αγορά.
ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Ινσουλίνες όλων των τύπων
Ενέσιμα
Ογκολογικά
Καρδιολογικά
Κολλύρια για το γλαύκωμα

Ενέσιμα αντιθρομβωτικά
Τά "έγκυρα" Κανάλια της Κυβέρνησης και του Δ.Ν.Τ. με τις ναυλωμένες Ουκρανέζες, τούς δημοσιογράφους τους, δεν "στήνουν" παράθυρα για το τεράστιο αυτό διακύβευμα που αφορά τό πολιτιμότερο αγαθό του ανθρώπου.....
"Στήνουν" παράθυρα και ψάχνουν με μανία τις "μίζες" του Χριστοφοράκου, ΟΧΙ βέβαια προς χάριν του Δημοσίου Συμφέροντος , αλλά γιατί δεν τις ...πήραν οι ΙΔΙΟΙ.!!!
Περισσότερα εδω:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=15046948

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου