Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

ΑΠΟ ....ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ...
 
Ένα λάθος κλικ στο e-mail ήταν αρκετό για να βγουν τα ρουσφέτια στη φόρα.
Συγκεκριμένα η γραμματέας του κ. Κυπριανού, έστειλε μια λίστα αιτημάτων μέσω mail σε όλα τα ΜΜΕ.
Στην εν λόγω λίστα περιλαμβάνονται αιτήματα για ραντεβού και συναντήσεις με τον ΓΓ του ΑΚΕλ, αλλά και υπάρχουν δύο αιτήματα που αφορούν σε κανονικό ρουσφέτι.
Η πρώτη περίπτωση αφορά αίτημα για τη θέση του αρχιτελώνη.
Στο mail γίνεται αναφορά σε κάποιον «Μιχάλη», που πρώτα στέλνει τα χαιρετίσματα του στον ΓΓ του ΑΚΕΛ και, στη συνέχεια, εισηγείται συγκεκριμένο άνθρωπο για τη θέση του αρχιτελώνη, η οποία είναι παντρεμένη με υψηλά ιστάμενο στέλεχος του ΔΗΚΟ! Προστίθεται δε, πως η συγκεκριμένη θέση μέχρι σήμερα προοριζόταν για πρόσωπο, το οποίο έχει στενή συγγενική σχέση με βουλευτή του κόμματος της αριστεράς. Η κυρία που «προωθείται» μέσω του επίμαχου mail όμως, αφυπηρετεί σε 14 μήνες και ο «Μιχάλης» εισηγείται στον κ. Κυπριανού να τοποθετηθεί αυτή προσωρινά μέχρι να αφυπηρετήσει και μετά να δοθεί η θέση στον «σύντροφο».
Ο «Μιχάλης» θεωρεί πως έτσι θα νοιώσει υπόχρεος και ο Μάριος Κάρογιαν προς το ΑΚΕΛ και τον Πρόεδρο.
Στο δεύτερο περιστατικό γίνεται λόγος για κάποιο μέλος του κόμματος που παραπονιέται ότι το ΑΚΕΛ έμεινε αδρανές όταν απολύθηκε η αδερφή από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, όπου εργαζόταν ως καθαρίστρια εδώ και 14 μήνες. Το συγκεκριμένο μέλος επικαλέστηκε επικοινωνία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Σωτήρη Καϊάφα στον οποίο φέρεται να είπε ότι δεν θα ξαναψηφίσει αν δεν τον βοηθήσουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου