Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Γ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΙΛΑΕΙ και Ο… ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»…!!!

"Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛHΘΕΙ ΣΕ... ΔIΚΟΛΑΒΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ"...!

Σφοδρή επίθεση με πολιτικές διαστάσεις εξαπέλυσε ο Ιδρυτής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» κατά του νέου Κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου.
Και τι δεν του καταλογίζει…
Τον αποκαλεί αυθεντικό εκπρόσωπο των οίκων αξιολόγησης και των μνημονιακών λογικών, προσθέτοντας πως «...την δεκαετία του ’80, όταν το ΠΑΣΟΚ άλλαζε την ελληνική κοινωνία προσέφερε τις υπηρεσίες του στο τότε ΚΚΕ εσ. και αργότερα συνυπέγραφε με τον Συνασπισμό της Αριστεράς τη δίωξη του Ανδρέα Παπανδρέου».
Με αφορμή τον πόλεμο που έχει ανοίξει η κυβέρνηση με την ΑΔΕΔΥ, ο ιδρυτής της Αριστερής Πρωτοβουλίας άσκησε σκληρή κριτική στον Ηλία Μόσιαλο χαρακτηρίζοντας τον ακόμα ως ο εκπρόσωπος «...της προκρούστιας νεοφιλελεύθερης συνταγής για να μεταμορφώσει την ελληνική κοινωνία μέσα από εκφοβισμούς και απειλές σε μια κοινωνία άβουλη και αδρανή».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση και με το... δάκτυλο να δείχνει τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο επισήμανε πως «...στόχος πλέον του φωστήρα της εξυγίανσης της οικονομικής και πολιτικής ζωής είναι η κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία και η εγκαθίδρυση ενός αστυνομικού κράτους όπου δια πυρός και σιδήρου θα υλοποιήσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που θα εξαθλιώνει τον λαό και θα ξεπουλά τον εναπομείναντα εθνικό πλούτο.
Ως δικολάβος επαρχιακού ειρηνοδικείου στρεβλώνει ερμηνευτικά τις ανησυχίες της ΑΔΕΔΥ και μιλά για ‘’Λευκή Απεργία’’.
Η φαιά προπαγάνδα επιδιώκει να κατασκευάσει εχθρούς ζητώντας εκ νέου ενεργοποίηση του κοινωνικού αυτοματισμού με σκοπό να διευκολυνθεί η λήψη αντιποίνων.
Λησμονά ο κ. Μόσιαλος ότι η απεργία είναι συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαίωμα και συνεπώς δεν ασκείται με την άδεια της κυβερνητικής εξουσίας και των σκοπών της. Ξεχνά ο κ. καθηγητής και διορισμένος πολιτικός ότι ο συνδικαλισμός είναι πυλώνας της δημοκρατίας και όταν περιστείλεις τα δικαιώματά του, πριονίζεις το κλαδί που κάθεσαι. Προφανώς θεωρεί ότι το καθήκον του είναι να εμφανίζεται βασιλικότερος του βασιλέα, να απειλεί συλλήβδην 700.000 Έλληνες πολίτες και εργαζόμενους και να ανακαλύπτει ως άλλος Σέρλοκ Χόλμς λευκές απεργίες αλλά και το ότι ‘’το ελληνικό δημόσιο δεν λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια’’!
Ο ίδιος βέβαια την δεκαετία του ’80, όταν το ΠΑΣΟΚ άλλαζε την ελληνική κοινωνία προσέφερε τις υπηρεσίες του στο τότε ΚΚΕ εσ. και αργότερα συνυπέγραφε με τον Συνασπισμό της Αριστεράς τη δίωξη του Ανδρέα Παπανδρέου. Αν οι απόψεις του για το κράτος και το δημόσιο, έχουν τη βάση του σε εκείνες τις εποχές μπορεί ίσως κάποιος να τον δικαιολογήσει».
Και συνέχισε:
«Ο κ. Μόσιαλος οφείλει να εξηγήσει από ποια θέση και ανάλυση του ΠΑΣΟΚ προκύπτουν οι συγκεκριμένες αναφορές, γιατί θα του θυμίσουμε ότι στο τελευταίο Συνέδριο, άλλα καταγράφονται στην πολιτική απόφαση. Τέλος μπορεί ο ίδιος να απολαμβάνει την ευκολία της εκλογής χωρίς να εκτεθεί στον ελληνικό λαό, αλλά υπάρχουν χιλιάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ που σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία δεν μπορούν να απολογούνται και για τις δικές του πολιτικές υπερβολές».
Και κατέληξε:
«Καιρός πλέον να καταλάβει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των νεοφιλελευθέρων ότι εκπροσωπεί το κράτος και ‘’αν’’ μπορεί το γενικό συμφέρον και δεν ορίστηκε διευθύνων σύμβουλος εμπορικής επιχείρησης για να μειώσει το εργατικό κόστος μήπως και σωθεί το ελληνικό δημόσιο ως Α.Ε. Καιρός να καταλάβουν οι νεόκοποι της πολιτικής ότι η εύκολη διαπίστωση ότι φταίνε πάντα οι συνήθως ύποπτοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν λύνει το πρόβλημα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από συνετούς φρόνιμους και δημοκρατικούς πολιτικούς και όχι από περιοδεύοντας πολιτικούς ενός νεοφιλεύθερου team που έχει ως μοναδικό έργο την αφαίμαξη του ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου