Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο ΜΠΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ...!!!

«ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο… ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ (ΜΠΑΤΜΑΝ) ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ».;;;

Όσα δεν μπορείς να μάθεις μιά ζωή, τα μαθαίνεις πίνοντας καφέ με παρέα…
Μετά την ουσιαστικά «πολιτική» καταδικαστική απόφαση γιά τον Ολυμπιακό Βόλου, που προκάλεσε και εσωκομματικές φωτιές
μέσα στο Πασοκ, από τους βουλευτές Κ.Καρτάλη Ροδούλα Ζήση και το Δήμαρχο Π.Σκοτινιώτη, όπου μιλούν ευθέως για πολιτικές παρεμβάσεις και σκοπιμότητες της Κυβέρνησης και επιτίθενται στον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, δεν γνωρίζαμε τί είχε πεί ο Αχιλλέας Μπέος για τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών Ευαγ.Βενιζέλο...
Τό μαθαμε λοιπόν-- συζητήσεως γενομένης-- και μάλιστα δεχθήκαμε και επίθεση πώς δεν το διαβάσαμε στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις 25/8.
Το γράφουμε λοιπόν όχι μόνο επειδή το υποσχεθήκαμε, αλλά κυρίως και προ πάντων, γιατί η δήλωση Μπέου, μέσα από την φυλακή έχει ιδιαίτερο...πολιτικό ενδιαφέρον και μήνυμα...!!!
Λέει λοιπόν ο Μπεός και προειδοποιεί την Κυβέρνηση, εμπλέκοντας τον Αντιπρόεδρό της και θυμίζοντας την... αμαρτωλή ιστορία Μπατατούδη (του επονομαζόμενου και «Μπάτμαν») και την απόφαση που είχε πάρει το 2003 ο κ. Βενιζέλος ως Υπουργός Πολιτισμού:
«Το 2003, με υπουργό Πολιτισμού τον κ. Βενιζέλο, υπήρχε πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ του Μπατατούδη και έκριναν ανενεργές τις μετοχές του, δεν του έδωσαν δικαίωμα να ασκεί διοίκηση και έπειτα από λίγους μήνες βρέθηκαν οι κ. Γούμενος και Παγώνης και πήραν τις μετοχές.
Δεν γίνεται κάθε φορά να λαμβάνονται για τα ίδια θέματα διαφορετικές αποφάσεις.

Εδώ γιατί δεν κάνουν το ίδιο;»
Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Μπατατούδης καταδικάστηκε για υπεξαίρεση σε 10ετή κάθειρξη, το έσκασε στο εξωτερικό, συνελήφθη στη Λιβύη, προκειμένου να εκδοθεί στη χώρα μας, αλλά έκτοτε αγνοείται η... τύχη του...!!!
Η Ελληνική δικαιοσύνη εδώ καθεύδει...
Α, μπά η «κάθαρση» στο ποδόσφαιρο γίνεται με πολιτικά κριτήρια.;;;
Καί εμείς οι βλάκες, είχαμε πεισθεί ότι τα κριτήρια ήσαν αδιάβλητα σύμφωνα με όσα μας διαβεβαίωνε ο κ. Γερουλάνος με την… ένρινη φωνή του...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου