Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ «ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ» ΜΕ ΤΟ... ΑΣΠΡΟ ΜΑΓΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΚΑΛΟΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ...!!!

Ο ΚΑΛΟΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ και… «Χολιγουντιανός» ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ «πόδια ποδοσφαιριστή» ΕΠΕΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ...!!!

«Τυφλά» και ανεπηρέαστα από Aξιώματα δίκασε το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου την υπόθεση απέλασης από την Ελλάδα του φερόμενου ως δράστη της νυχτερινής κλοπής ενός... iPod από το πολυτελές μπανγκαλόου του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτή.
Είδηση που δημοσίευσε η «δημοκρατία» και έχει δημιουργήσει αίσθηση, ενώ κάνει και τον γύρο του Διαδικτύου.
Οι δικαστές δεν έκαναν το «χατίρι» του φυσικού προϊσταμένου τους, αλλά δέχτηκαν ως αληθείς τις αντιρρήσεις του 27χρονου Αλβανού κατά της αποφάσεως της απέλασης, της κράτησης αλλά και της εγγραφής του στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων μέχρι την 14η Αυγούστου 2018.
Την αυτεπάγγελτη διαδικασία είχε κινήσει η Α' Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου προτού δικαστεί ο αλλοδαπός και παρά το γεγονός ότι είναι γνωστής διαμονής στο νησί και εργασίας στο ξενοδοχείο της Λαχανιάς.
Ετσι, μετά την άρνηση της Δικαιοσύνης να τον απελάσει, ο καλογυμνασμένος Αλβανός, με «πόδια ποδοσφαιριστή» και προφίλ σκληρού «χρυσοδάκτυλου» του Χόλιγουντ (τουλάχιστον κατά την περιγραφή που έδωσε ο κ. υφυπουργός) έχει να αντιμετωπίσει τη ρητή δικάσιμο της 2ας Σεπτεμβρίου, κατηγορούμενος για αφαίρεση και παράνομη ιδιοποίηση κινητού πράγματος.
Η αστυνομική ιστορία με πρωταγωνιστές τον κατηγορούμενο με το «λευκό μαγιό και τη βραχνή φωνή» -κατά την κατάθεση Πεταλωτή, που στις διακοπές του έτυχε τέτοιο κακό- λαμβάνει μυστηριώδεις διαστάσεις, αφού το παρελθόν του αλλοδαπού (όπως οι οικείοι του αφήνουν να διαρρεύσει) δεν προδιαθέτει για μεταμεσονύχτια σάλτα σε μπαλκόνια πανίσχυρων υπουργών.
Ο κατηγορούμενος δείχνει πως έχει καταθέσεις στην τράπεζα από την εργασία του, ενώ ο μισθός του προσεγγίζει τα 1.700 ευρώ.
Μάλιστα, λένε ότι χρησιμοποιεί ένα κινητό iPhone4, μεγαλύτερης αξίας από το κλαπέν iPod.
Επιπλέον, ο 27χρονος έχει αμάξι και μηχανάκι, είναι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής chef της Αθήνας, εργάζεται στο ξενοδοχείο με τον αδελφό του και διατηρεί σχέση με κυρία επτά χρόνια μεγαλύτερή του, που είναι και το πανίσχυρο άλλοθί του για εκείνη τη νύχτα.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου