Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

....ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ... ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ", ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...!!!

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ...

Η έκδοση της εφημερίδας "Στόχος" με νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις:
Παραλήρημα κατά του "Στόχου" από την Ομοσπονδία των Γενίτσαρων και εγκάθετων της Θράκης
Ακόμη - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!- ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ, ΚΑΝΑΔΑ .ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ “ΣΤΟΧΟ”: ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Η ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ- ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ZIRAAT, ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΑ... ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΕΙΔΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! - ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ": ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΡΙΖΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ!- ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ - ΑΣΛΑΚΩΦ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΤΕΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ - Ο ΜΠΟΕΜ ΚΑΙ ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΕΣ - ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!
- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ - ΑΝΑΚΙΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!- ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΗΣ, ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΟΝ ΟΡΟ.... “ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ”
- ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου