Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΕΙΠΕ και ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ: "ΔΕΝ... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ"...!!!

ΤΟ Υ.Ε.Ν. "ΕΜΠΟΔΙΟ" ΣΤΟΝ... ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ...!

Πριν σας γράψω τι είπε ο Μόσιαλος--προκειμένου να κρίνετε καλύτερα-- κρίνω σκόπιμο να σας παραθέσω ένα απόσπασμα του Καθηγητή Χρ. Γιανναρά, από πρόσφατο κείμενό του...
Γράφει:
Ο Εκπασοκισμός
της Ελληνικής κοινωνίας, τα τελευταία 37 χρόνια, αναζωπύρωσε εντυπωσιακά τρία συμπτώματα :
*-- Κατάστρεψε, σε βαθμό... αναπηρίας, τη Νεοελληνική γλώσσα και έκφραση.!
*--Προπαγάνδισε την «ανεμελιά» στην αμφίεση βυθίζοντας μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες σε ενδυματολογική ακαλαισθησία... και ασχήμια, την πιο επιδεικτική που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.!
*-- Και καταδίκασε το κράτος σε ανήκεστη οικονομική υποτέλεια, για το υπόλοιπο του αιώνα, λόγω εξωφρενικού δανεισμού με τους πιο ταπεινωτικούς όρους...
Τώρα ο Μόσιαλος, μιλώντας στον Real fm, απέδωσε την απόφαση να μην συσταθεί αυτόνομο Υπουργείο Ναυτιλίας, στον... εξορθολογισμό της δομής του Κυβερνητικού σχήματος...!!!
Εξήγησε ότι ο τομέας της Εμπορικής Ναυτιλίας ανήκει στο υπουργείο Ανάπτυξης και,-- κατά τη γνώμη του--, αυτός «είναι και ο φυσικός του χώρος.
Γιατί, διαφορετικά, αν δεν ενισχύσεις το Υπουργείο Ανάπτυξης με ένα μεγάλο αναπτυξιακό πόλο της Ελληνική οικονομίας, όπως η Εμπορική Ναυτιλία, τότε αποστεώνεις το βασικό σου αναπτυξιακό Υπουργείο.
Για υπενθύμιση:
Ο Μόσιαλος είναι... Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και επιλογή του Giorgo...!
Εμείς, εκτός από Μεγάλοι Μ....ες, είμαστε και υπήκοοι του Ελλαδιστάν, υποχρεωμένοι να γράφουμε τι λέει ο κάθε Μόσιαλος και κυρίως ανίκανοι, --ως αποδεχόμενοι την μοίρα μας-- να τους στείλουμε στον αγύριστο μιά ώρα αρχύτερα...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου