Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΥΠΟ «ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, ΤΗΣ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ», ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ-ΠΑΠΠΑ-κ.τ.λ. ΛΟΓΩ… capital controls…!!!

«ΔΑΝΑΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…ΟΥΑΟΥ»…!!! 

Εδώ και μήνες έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, έρευνα διερευνάται εάν έχουν διαπραχθεί Κακουργηματικού βαθμού Ποινικά αδικήματα, όσο και άλλα εξίσου σοβαρά που αφορούν ακόμα και τα «Πολιτειακά», ανάμεσα στα οποία και αυτό της… «εσχάτης προδοσίας»…!!!

Βέβαια της Εισαγγελικής έρευνας προηγήθηκαν δεκάδες αναφορές πολιτών που διαμαρτύρονταν, για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθαν λόγω της επιβολής των εν λόγω τραπεζικών περιορισμών, κατόπιν πολιτικής απόφασης της Κυβέρνησης Τσίπρα.
********
Θα θυμόσασθε  ότι ήταν το πρώτο εξάμηνο του 2015 όταν ο Τσίπρας μετά τη νίκη του στις εκλογές περιέφερε στην Ευρώπη το όραμα της Αριστεράς και των προεκλογικών του υποσχέσεων ότι θα «σκίσει τα μνημόνια» και θα βγούμε από το ευρώ αν η Ευρώπη και ειδικά η Μέρκελ δεν υπέγραφε «ημέρα μεσημέρι» τις αυταπάτες και ονειρώξεις του και αν οι διεθνείς αγορές δεν χόρευαν πεντοζάλη όταν το κλαρίνο θα έπαιξε ο πολιτικός «άντρας» (πονάνε ορέ οι άντρες) και σήμερα Υπουργός…κ. Πολάκης…!!!
********
Όπως θα θυμόσασθε τον «χάρο» της οικονομίας, εκείνο το πολιτικό ξέπλυμα, τον λετσογραφικό Βαρουφάκη πού μία εβδομάδα πρίν το  δημοψήφισμα έβαλε τη ταφόπλακα με τα capital controls στην αγορά και πηγαίνοντας το βράδυ σπίτι του ανέκραξε περιχαρής, στον έρωτά του:
********
«Δανάη αγάπη μου, σήμερα έκλεισα τις Τράπεζες, ουάου»…!!!
********
Ε, αυτόν τον μ#λ#κα τον είχε ο Τσίπρας για να σκίσει τα μνημόνια και να σώσει την… οικονομία…!!!
********
Μετά ασφαλώς από το δημοψήφισμα και τις «σκληρές» διαπραγματεύσεις περίμενε ο Σόϊμπλε τον Βαρουφάκη στις Βρυξέλλες και τι ειρωνία της τύχης ο Γερμανός Υπουργός πρότεινε στον Μ#Λ#ΚΑ τον Βαρουφάκη να βγεί από τη δραχμή δίνοντάς του μάλιστα και…μπόνους και τότε έντρομοι οι Τσίπρας-Βαρουφάκης «γονατιστοί στα τέσσερα» με capital controls υπέγραψαν το 3ο και αχρείαστο μνημόνιο το οποίον πληρώνουμε ακριβά, με θανάτους και αρρώστειες σήμερα…!!!
********
Μετά δε από παρέλευση 10 ημερών ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Σόϊμπλε σε Eυρωπαϊκό πάνελ κατάμουτρα απεκάλεσε τον Τσίπρα…ΗΛΙΘΙΟ…!!!
********
Και το «αριστερό βλαχάκι» σκυφτό σαν μαδημένη κότα πήγε κοντά του, παριστάνοντας ότι το «φτύσιμο το εξέλαβε ως…βροχή»…!!!
********
Τώρα ήρθε η ώρα της ΝΕΜΕΣΙΣ  
και ο λαός μας να κλείσει τους λογαριασμούς του οριστικά και αμετάκλητα με την εγκληματική Κυβέρνηση Τσίπρα.
               ------------------------

1 σχόλιο:

  1. ΚΩΝ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 1974 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΔΩΣΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ!! ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΑΗ ΤΗΝ ΚΟΥΔΟΥΝΑ !
    ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ "ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ"----< ΣΙΩΠΗ> --_-
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΗ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΩΡΘΩΝΕΤΑΙ!!
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΚΝΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΣΟΦΟΜΩΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΑ ΒΓΑΛΗ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ !{{ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ** ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ ΣΟΦΟΜΩΡΕ ΡΑΓΙΑ******
    ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΙΣΗ ΣΑΝΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ΗΤΑΝ Η ΔΡΑΧΜΗ !
    ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΙΜΟ ΙΜΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΜΟΡΙΤΩΝ ΚΤΙΖΟΥΝ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΖΑΜΙΑ!!
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ 600 ΧΙΛ 500 ΧΙΛ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΕ ΣΟΦΟΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ !!ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ!
    ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΖΗΣΗ ΘΥΜΑΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟ 1948 ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΟΤΕ ΣΥΣΙΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΙΝΑ ΤΟΤΕ ΠΕΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑΓΙΝΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!
    ΞΕΧΑΣΑ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΕΚΑΝΕ "ΤΟ ΝΤΟΡΑΚΙ"--ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ::

    ΑπάντησηΔιαγραφή