Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΔΚΑΙΟ ΚΑΙ .....Η ΑΓΝΟΙΑ


ΤΡΟΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΥ ;

Από μία ενδιαφέρουσα μελέτη - ανάλυση , την οποία μας απέστειλε αναγνώστης μας , η οποία όμως είναι πολυσελιδη , με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δημοσευθεί ολόκληρη , επιλέξαμε να δημοσιέυσουμε ένα μικρό κομμάτι το οποίον κατά τη κρίση μας εκφράζει μία άποψη - θέση , όπου και όσοι δε θέλουν να την αποδεχθούν , είναι βέβαιο ότι θα προβληματισθούν .

Και εκεί που τον είχαμε ξεχάσει, εμφανίστηκε και ο καραγκιόζης ο Μπιν Λάντεν. Αναρωτιόμασταν πού να βρίσκεται το "σαπάκι" της επανάστασης.

Ο χτικιάρης της αντίδρασης.

Ο Σαουδάραβας χαφιές της Δύσης. Ο γελοίος υπάλληλος της CIA. Τι είπε; Τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που —όπως είδαμε στην ανάλυση— συμφέρουν τους Παλαιστινίους και τον αραβικό κόσμο γενικότερα.

Καλεί σε πανστρατιά τους Άραβες απέναντι στους "σταυροφόρους" και τους σιωνιστές.

Τους "προτείνει" δηλαδή να συνεχίσουν να κάνουν αυτά που τους παγιδεύουν και τους έφεραν στη σημερινή οικτρή κατάσταση. Αυτά που τους κάνουν εύκολη λεία για το Ισραήλ και τους θέτουν στην ομηρία των Αράβων λακέδων της Δύσης. Στην ομηρία των δισεκατομμυριούχων συγγενών και φίλων του Μπιν Λάντεν.
Αυτά μας είπε ο "καταζητούμενος" Μπιν Λάντεν. Αυτός που τον ψάχνουν οι Αμερικανοί και δεν τον βρίσκουν.

Πού ψάχνουν άραγε έναν νεφροπαθή; Στα βουνά και στους λόγκους; Αιμοκάθαρση χρειάζεται ο άνθρωπος και όχι καθαρό αέρα. Γιατί δεν ψάχνουν καλύτερα στα αμερικανικά στρατιωτικά νοσοκομεία της Σαουδικής Αραβίας για να τον βρουν;

Εκεί δεν θεραπεύουν οι Αμερικανοί τους άρρωστους υπαλλήλους τους; Ο Λάντεν κι αν είναι ωραίος στόχος για τους Παλαιστίνιους. Να τον βρούνε και να τον σύρουνε στη Γάζα. Να τον δέσουν σε ένα από τα κτίρια που βομβαρδίζουν οι Ισραηλινοί συνεργάτες του, να γελάσει όλος ο πλανήτης με τον καραγκιόζη. Το ακόμα καλύτερο είναι να τον πετάξουν με αεροπλάνο πάνω στο Empire State Building. Να μαζευτεί κόσμος να "χαζεύει" την τρομοκρατική "ενέργεια" του ίδιου του αρχηγού της Al Caida.
Allahu Akbar παιδιά της Παλαιστίνης και σύντομα θα δικαιωθείτε.

Σύντομα θα το "θυμηθούν" με τον πιο επώδυνο τρόπο και τα κτήνη που το "ξέχασαν".
Κάποιοι θα βρεθούν στην αγκαλιά Του και κάποιοι άλλοι ....στα χέρια Του.
Λίγη υπομονή ακόμα …Ελάχιστη.
Τραϊανού Παναγιώτης
Πρόεδρος του ΕΑΜ β’

1 σχόλιο:

  1. Συμβαίνει συχνά, οι προβοκάτορες να περνιούνται για βιταμίνη των λαών. Άξια ως σκέψη το περιεχόμενο της ανάρτησης. Ποιος ξέρει;

    Τις καλησπέρες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή