Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΤΗΣ ... " ΕΛΛΑΔΑΣ " ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ !!!


Είμαστε σε χώρα που την κατάντησαν "μπουρδέλο"
Γράφει ο αρθρογράφος:
"Γιώργος Πιάς"

Είμαστε σαν χώρα δυστυχώς αντιμέτωποι με οργανωμένες ομάδες αναρχοληστών , τρομοκρατών κι επικινδύνων μαφιόζων – κακοποιών.

Που δυστυχώς και γνωρίζουν καλυτέρα απ’ τον καθένα μας , ότι βρίσκονται σε «ξέφραγο αμπέλι»!

Αυτό δεν το λέω εγώ, αποδεικνύεται καθημερινά από τα γεγονότα.

Αν αναλογιστείτε πρόσφατα το τι συνέβη στη χώρα , θα με δικαιώσετε

Από τις 6 έως και τις 21 Δεκέμβρη τι ρεσιτάλ έδωσαν σ’ αυτό το «ξέφραγο αμπέλι» οι αναρχοληστοσυμμορίτες που τους έδωσαν ιδεολογικοπολιτική κάλυψη τα διάφορα κόμματα, πολιτικοί, βουλευτές και πολιτικάντηδες συγκεκριμένου αριστερίστικου ροζ μορφώματος που δυστυχώς τρέφεται απ’ τη Βουλή των Ελλήνων, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι , ΜΜΕ.

Η χώρα μας διασύρθηκε στο εξωτερικό, ενώ η οικονομική της ζωή παρέλυσε., το εμπόριο καταστράφηκε, κλονίστηκε η εμπιστοσύνη των πολιτών προς το ίδιο το Κράτος και ακυρώθηκε στο 100% ο ρόλος της Αστυνομίας.

Καμιά διαφορά δεν έχουμε από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Αφού οι παράνομες πολιτικές συμμορίες όπως εκεί, έτσι κι εδώ δρουν οργανωμένες σε ομάδες, κάνουν ό,τι θέλουν για λογαριασμό εγχώριων ή ξένων κέντρων ανωμαλίας.

Οι ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος ακολουθούν τη μεθοδολογία των τρομοκρατικών οργανώσεων, έχουν οπλισμό τρομοκρατικών ομάδων και συμπεριφέρνονται όπως αυτές. Βέβαια πίσω απ τις ληστείες Τραπεζών και δολοφονικών επιθέσεων βρίσκονται αναρχοληστοσυμμορίτες.

Έχουμε ζήσει πρόσφατα την απαγωγή επιχειρηματιών , βιομηχάνων, γιατρών, εφοπλιστών. Η προχτεσινή απαγωγή του εφοπλιστή Περ. Παναγόπουλου έχει συγκλονίσει ολόκληρη την πολιτισμένη ανθρωπότητα.

Ανεξάρτητα όμως από την έκβαση των απαγωγών αυτών, η χώρα μας εκπέμπει αρνητικά μηνύματα προς την παγκόσμια κοινότητα.

Στο εσωτερικό οι πολίτες είδαν να ακυρώνονται οι νόμοι και ο ρόλος της Αστυνομίας από τις 6 έως τις 21 Δεκέμβρη, με αφορμή τον θάνατο ενός 16άχρονου από τη σφαίρα αστυνομικού.

Το εμπόριο και οι οικονομικοί παράγοντες είδαν ότι το κράτος κατελύθη.

Στο εξωτερικό ήδη διαμορφώθηκε αρνητικό κλίμα για τον Τουρισμό και την Οικονομία.

Τα καρτέλ των εγκληματιών του «λευκού περιλαιμίου» κάνουν ό,τι θέλουν.

Ποτέ η Ελλάδα δεν είχε πιάσει τόσο πολύ πάτο!

Ο Πρωθυπουργός οφείλει να κοιτάξει γύρω του , να βγει έξω απ΄το «κλουβί» του και να δει από κοντά πως ζει και τι λέει ο απλός κόσμος , ο μαγαζάτορας, ο μισθωτός, ο συνταξιούχος που πάει στη λαϊκή και μαζεύει σκουπίδια , ο μεροκαματιάρης ,ο άνθρωπος του πεζοδρομίου, ο άνεργος.

Κι αν δεν μπορεί από μόνος του να ορθώσει ανάστημα στα προβλήματα, οφείλει να ζητήσει τη βοήθεια των μη εξτρεμιστικών κομμάτων να ηγηθεί με καθυστέρηση έστω πέντε χρόνων προς την ανόρθωση των θεσμών, των νόμων, αλλά και την αποτελεσματική λειτουργία του Κράτους.

Να δράσει αστραπιαία εναντίον των συνεργατών του που παράνομα πλούτισαν, που έβλαψαν τα οικονομικά του Κράτους βάζοντας «χέρι» σ’ αυτά και με τη δική του συνδρομή να πάνε και κάποιοι επί τέλους φυλακή.

Κι αν δεν μπορεί να το πράξει, να σηκωθεί να φύγει σαν αποτυχημένος πια, προκηρύσσοντας εκλογές για ν’ αποφασίσει ο «κυρίαρχος» λαός.
Αναρτήθηκε από BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ στις
3:05 μμ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου