Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

"ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ"

ΤΙ ΞΕΡΕΙ;




Σαστισμένος και σε πλήρη πανικό χθες ο Καρατζαφέρης στην εκπομπή zougla , όταν τον ρώτησε ο Τριανταφυλλόπουλος " τι θα γίνει με τον Ροντούλη ο οποίος έκλεβε τις υπερωρίες των υπαλλήλων του " , απάντησε με την εξής γελοία δικαιολογία.
"Θα ζητήσω να γίνει στο κόμμα δεύτερη διοικητική εξέταση!!! "
Δηλαδή τί;;
Θα βάλει το λύκο να φυλάει τα πρόβατα;
Επειδή του Καρατζαφέρη του αρέσει να λέει διάφορες παροιμίες που του έλεγε η μητέρα του όταν ήταν μικρός, μήπως του είπε και το "ένοχος ένοχον ου ποιεί;"
Μήπως κάνει "την τρίχα τριχιά" ο Ροντούλης που διαδίδει δεξιά και αριστερά οτι ...δεν τολμάει ο Καρατζαφέρης να τον αγγίξει;
Εκτός και αν για τον Καρατζαφέρη είναι τρίχες τα 47.000 ευρώ που έκλεψε ο Ροντούλης από τους υπαλλήλους του...

1 σχόλιο:

  1. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Τον κρατανε απο τα @@ τον Καρατζαφερη και για τους 2 βολευτες του, καποιοι με καλα χαρτια. Ο Ροντουλης τσεπωσε χρηματα και αλλων θυματων εκπαιδευτικων που τους υποσχεθηκε «καλες μεταθεσεις» μεσολαβωντας στο υπουργειο. Τα αντιγραφα των αιτηματων που φυγανε με υπογραφη απο πολιτικο γραφειο και οι αποδειξεις πληρωμης σε τραπεζες υπαρχουν και το κοινο ονομα πανω σε αυτα τα χαρτια αρχιζει απο ΡΟΝΤ και τελειωνει σε ΟΥΛΗΣ...........

    Το αλλο λαμογιο, ο Αιβαλιωτης (θυμαστε ο αστρατευτος «υπαλληλος του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου» στο Βελγιο) εχει νεες εγνοιες καθως τα «πρωτοτυπα χαμενα χαρτια» που ελειπαν απο τον φακελο του στο Ελληνικο Προξενειο στις Βρυξελλες και υποτιθεται οτι ειχαν «καταστραφει», εχουν σημερα εμφανισθει σε ορισμενους κυκλους που γνωριζουν προσωπα και πραγματα.

    Εξαιτιας της δηθεν «πολτοποιησης του φακελου του», ο Αιβαλιωτης γλυτωσε ουσιαστικα το Στρατο, το Στρατοδικειο στην Ελλαδα και τελικα και τις ποινικες καταδικες καθως δεν υπηρχαν στοιχεια που θα αποδεικνυαν τις πλαστογραφιες του στο Βελγιο οπου εμφανιζοταν σαν δηθεν υπαλληλος Διεθνους Οργανισμου. Τωρα ομως για ποιον χτυπαει η καμπανα «Προεδρε» στην Ελλαδα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή