Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

" ΤΣΟΥΝΑΜΙ" ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ...


"ΧΡΥΣΗ ΑΓΕΛΑΔΑ" H SIEMENS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ....
Νέα ονόματα με προεξέχων βέβαια του Προέδρου... Κ.Μ. ( Σιγά τα αρχικά , αφου τα αποκρυπτογραφουν ακόμη και τα μικρά παιδιά) όπως και των Κ.Γείτονα ,Κ Σκανδαλίδη Α.Τσοχατζόπουλου, Γ.Παπαντωνίου, Ε.Κυπραίου και βέβαια του Θ.Τσουκάτου, μας ενημερώνει η Αριστέα Μπουγάτσου στην "ελευθεροτυπία", ότι έχει το θρυλικό πλέον ημερολόγιο του Χριστοφοράκου
Ρεπορτάζ : Αριστέα Μπουγάτσουαπό την Ελευθεροτυπία)
Στο αρχείο Χριστοφοράκου, που περιέχεται στη δικογραφία, υπάρχουν τουλάχιστον 22 εγγραφές στο όνομα «Τσουκάτος», αλλά και παραστατικά που καλύπτουν τη χρονική περίοδο από το 1999 μέχρι και το 2006.
Ολα μαρτυρούν μια στενή διμερή σχέση (Τσουκάτου - Χριστοφοράκου) η οποία επιτρέπει στον Θ. Τσουκάτο να ζητάει εξοπλισμό, αθλητικές χορηγίες, διορισμούς από τον τότε ισχυρό της Siemens, ενώ του στέλνει και προσωπικά κλειστούς φακέλους που του παραδίδονται.
Ο ΓείτοναςΣτο ημερολόγιο Χριστοφοράκου, του 2004, υπάρχει καταγεγραμμένη, χειρόγραφα, μια διπλή σημείωση στη σελίδα της 3ης Μαρτίου. Τσουκάτος και Γείτονας μαζί.
Το 2003 (5/3/2003) σε υπόμνηση της γραμματέως του Μ. Χριστοφοράκου,
καταγράφεται και το όνομα Γείτονας, μαζί με άλλα όπως: Κυπραίου, πρόεδρος Κ.Μ., και με μια σημείωση που γράφει «ΚΥΣΕΑ: Σκανδαλίδης, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου να στείλουμε 2 non paper»
Άντε παιδιά και....καλοφάγωτα...
'Οσο τρώτε εσείς....χορταίνουμε εμείς. ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου