Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...


ΒΛΕΠΕΙ ΚΙΔΥΝΟ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ...!!!

Διαβάζουμε στο δελτίο τύπου της Ν.Δ. ,ότι ο Αντώνης Σαμαράς, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ζήτησε να συναντηθεί μαζί του, για να συζητήσει τις κρίσιμες εξελίξεις, που αφορούν την Ελληνική οικονομία και τις σχέσεις της Ελλάδος με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης.
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν η συνάντηση να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ο Σαμαράς με τον Μπαρόζο συνδέονται με στενή φιλία από το 1990, όταν ήσαν και οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών, με αποτέλεσμα να συνομιλούν σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Μάλιστα δε ο Μπαρόζο ενημερώνει λεπτομερώς τον Σαμαρά γιά ότι γίνεται και συμβαίνει στην Ε.Ε με την Ελλάδα, ιδιαίτερα την τελευταία κρίσιμη οικονομικά περίοδο.
Τη συνάντηση ζήτησε ο Σαμαράς διότι όπως σας γράφαμε χθες εδω: http://politikosafari.blogspot.com/2010/02/blog-post_4330.html
φοβάται ότι με αφορμή την οικονομική κρίση, οι Ευρωπαιοι εταίροι μας επιβουλεύνται την Εθνική μας κυριαρχία υπέρ της Τουρκίας και των Σκοπίων.
Είναι δε εμφανες και όχι προφανες, ότι ο Πρωθυπουργός με "άλλοθι" την αθλια οικονομική μας κατάσταση, "συνηγορεί" σε αυτή την... Ευρωπαική λογική.!
Άλλωστε δεν ήταν τυχαίο -τουναντίον το επανέλαβε-, "ότι εξ' αιτίας της οικονομικής κρίσης κινδυνέυει η... Εθνική μας κυριαρχία".!!!
Τρέχει λοιπόν ο Αντώνης για να αποφύγει το.. απευκταίον.
Αυτό φυσικά το νόημα είχε και η εσπευσμένη συνάντηση που είχε και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου