Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ....ΟΧΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ...!!!

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΟΞΙΚΟ" ΟΜΟΛΟΓΟ-ΤΕΡΑΣ... ΘΑ "ΠΛΗΡΩΣΕΙ";.....

Με ένα ομόλογο-«τέρας» από την Goldman Sachs, που περιείχε 18 διαφορετικές μεταβλητές, η κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη έκρυψε το 2001 ελλείμματα ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ (1 τρισ. δραχμές), μεταθέτοντας για το μέλλον την πληρωμή των χρεών.
Το θέμα γίνεται ακόμη σοβαρότερο διότι δεν συμπεριελήφθη στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, που συνέστησε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για τα «greek statistics», γεγονός που παραπέμπει ευθέως σε κομματικές επιδιώξεις.
Ηδη οι ξένοι κάνουν λόγο για «greek simitics», θέλοντας να καταδείξουν τις ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού για τις λογιστικές αλχημείες.
Ρωτάει ο μεσος Έλληνας πολίτης :
Καλά, 5 χρόνια κυβέρνηση η Ν.Δ., γιατί δεν αποκάλυψε αυτό το τερατώδες σκάδαλο έστω και γιά ιδιοτελείς κομματικούς λόγους;
Τόσο, μα τόσο "όρνια" ήσαν οι άνθρωποι, όταν οι αντιπαλοί τους, του ΠΑΣΌΚ τους εγκαλούσαν καθημερινά για τα δικά τους ομόλογα στις τηλεοράσεις και αυτά τα "όρνεα" είχαν τέτοιο «greek simitics» διεθνούς απήχησηςσκάνδαλο και.... κοιμόντουσαν;
Στη νέα εξεταστική , όπως ζήτησε η Ν.Δ. θα συμπεριληφθεί και η περίοδος Σημίτη.
Να δουμε πως θα συμπεριφερθούν και πως θα αντιδράσουν οι βουλευτες του Πασοκ.
Γιώργο ,Αντώνη, τα οικονομικά σκάνδαλα μπορεί να έχουν άμεση συνάρτηση με τα κομματά σας , όμως προκύπτει, ότι δεν σας αγγίζουν σε προσωπικό επίπεδο.
Βάλτε τους λωποδύτες φυλακή , όσο ψηλά και αν είναι..
Παρά το γεγονός ότι ειναι υποχρεωσή σας να το κάνετε , αν το κάνετε θα σας το ...χρωστάμε ως χάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου