Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ...

..... ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ "ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ"...!!!
Γράφει ο Θύμιος Παπανικολαου




Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζει τον ελληνικό λαό με τον πήχη της δικής του πολιτικής νοημοσύνης.
Διαφορετικά δεν εξηγούνται αυτές οι γενικόλογες τρομοκρατικές και εκβιαστικές «αρλούμπες» τις οποίες διαβάζει με τους «κόμπους» ενός κακού μαθητή και την κακότεχνη αμηχανία ενός ηθοποιού ο οποίος δεν ακούει, αλλά ούτε και καταλαβαίνει καλά τα λόγια του υποβολέα του.
Αλλά δεν θα ασχοληθούμε ούτε με τον υποβολέα (τους αμερικανόθρεφτους συγγραφείς των ηλιθιοτήτων), ούτε με το κάκιστο ηθοποιό (τον πρωθυπουργό μαριονέτα).
Δεν χρειάζεται να αναλύσει κανείς τις γνωστές ψιλοκομμένες γουρονότριχες για να δείξει το κακόγουστο θέατρο απάτης που παίζεται από την κυβέρνηση, τα πολιτικά και δημοσιογραφικά όργανα, καθώς και τους ποικίλους κομπάρσους, τύπου Καρατζαφέρη.
Η Καταχνιά έχει διαλυθεί από τα καταλυτικά γεγονότα και φαίνεται ολοκάθαρα το μεγάλο πολεμικό παιχνίδι ανάμεσα στους ιμπεριαλιστές κακούργους της Ευρώπης από τη μια και των ΗΠΑ από την άλλη.
Ο εσωτερικός πόλεμος ανάμεσα στα ιμπεριαλιστικά στρατηγεία των ΗΠΑ και της Ε.Ε. (Γερμανία κατά κύριο λόγο), αρχίζει και εξωτερικά να εκδηλώνεται με σφοδρότητα και να κάνει ΟΡΑΤΑ τα «υπόγεια» μέτωπα.
Γίνονται πλέον και πολύ ευδιάκριτες οι θέσεις, οι διαθέσεις και τα «σχέδια» των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων και οι εξαρτήσεις των πολυεδρικών ελληνικών δικτύων: Κρατικών, δημοσιογραφικών, παρακρατικών…
Το ελληνικό κατεστημένο κουνάει ανοικτά πλέον το δάκτυλο για να γίνει καθαρόαιμο προτεκτοράτο του πλανητικού «νταβά»: Των Αμερικανών…
Ας συνθέσουμε τα πλέον πρόσφατα γεγονότα:
Ζήτημα 1ον
Αρχίζουμε με τη συνέντευξη του επίδοξου Έλληνα Σόρος:
του Βγενόπουλου!
Η εκπληκτική συνέχεια εδω: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4242

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου