Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ..."ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ....!!!


ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ "ΦΑΚΑ" ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ... (1,3 )ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ.! ! !

Σε βάρος τριών βουλευτών και ενός λόρδου θα απαγγελθούν κατηγορίες στο πλαίσιο του σκανδάλου με τις υπερβολικές βουλευτικές δαπάνες, στη Βρετανία.
Οι τρεις βουλευτές, μέλη του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος, και ο λόρδος Χάνινγκφιλντ, του Συντηρητικού Κόμματος, θα διωχθούν επειδή αξίωσαν τις επιστροφές δαπανών τις οποίες δεν δικαιούνταν.
"Στις τέσσερις αυτές περιπτώσεις, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να ασκηθούν ποινικές διώξεις και ότι είναι προς το δημόσιο συμφέρον να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος των ενεχομένων προσώπων" δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας Κιρ Στάρμερ.
Ο βουλευτής Έλιοτ Μόρλεϊ κατηγορείται ότι ζήτησε και έλαβε 18.000 ευρώ για την αποπληρωμή ενός στεγαστικού δανείου, το οποίο είχε ήδη αποπληρώσει.
Ο συνάδελφός του Ντέιβιντ Τσέιτορ κατηγορείται ότι ζήτησε και έλαβε πάνω από 15.000 ευρώ για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος στο Λονδίνο, του οποίου ήταν όμως ο ιδιοκτήτης.
Ο τρίτος βουλευτής, Τζιμ Ντιβάιν, χρησιμοποίησε πλαστά τιμολόγια για να διεκδικήσει επιστροφές πολλών χιλιάδων στερλινών για καθαρισμούς και αγορές χαρτικών.
Σε βάρος του Πολ Ουάιτ (λόρδος Χάνινγκφιλντ) θα απαγγελθούν έξι κατηγορίες επειδή αξίωσε επιστροφές χρημάτων "τις οποίες δεν δικαιούνταν" εξήγησε ο Στάρμερ.
Στο Βρετανικό κοινοβούλιο έγινε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ , γιατί ακόμη κ.Πετσάλνικε δεν έχετε πάρει πρωτοβουλίες γιά όσα είχαμε καταγγείλει ,επί των ημερών του ανεκδιήγητου Σιούφα , ο οποίος πλήρωνε σε πολιτικό Αρχηγό ξενοδοχείο με τον μήνα στη Θεσσαλονικη , χωρίς να το δικαιούται;
"ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ";
Διαβαστε εδω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου