Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ...



"ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΠΟΠ ΣΥΘΕΤΗ"...


Η δήλωση του Μητροπολίτη Πειραιώς έχει ως εξής:
Η εφιαλτική, εμετική και εν ταυτώ χυδαία και βάναυσα αποκρουστική δήλωσις του Βρετανού ομοφυλόφιλου ποπ συνθέτη μουσικού Elton John, ο οποίος έχει τελέσει και σχετικό άθεσμο «γάμο» μετ’ άρρενος, στο περιοδικό Parade των Η.Π.Α. και ο οποίος κατά την συνήθη μέθοδο των πρωτογόνων λαών που απέδιδαν στο Θείο τα προσωπικά των πάθη και τις δικές τους αισχρότητες και διαστροφές, απεπειράθη να προσβάλη το θεανδρικό πρόσωπο του ενσαρκωθέντος Υιού και Λόγου του Θεού του επί του Σταυρού θυσιασθέντος και θανατώσαντος τον θάνατο και την φθορά της πεσμένης ανθρωπίνης φύσεως και συναναστήσαντος όλο το ανθρώπινο γένος δικαιώνει απολύτως τον γνωστό εις την εγκληματολογική επιστήμη ορισμό περί του ψυχισμού του αρρενοθήλεος του μεγίστου Ιταλού εγκληματολόγου Καίσαρος Λομπρόζο, ο οποίος και γνωμοδότησε ότι ο αρρενοθήλης κέκτηται «τον δυναμισμό του άρρενος και την μοχθηρία του θήλεος, δεν έχει ουδεμία ηθική αναστολή και ουδέν μεταφυσικό ιδεώδες».

2 σχόλια:

  1. ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΗΘΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω κατάρες!!!
    Από ότι ξέρω όμως οι πρώτοι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων γινόντουσαν στο χριστιανικό βυζάντιο, όπως επίσης είναι γνωστό ότι παπάδες γίνονται οι ζούλα μπινέκλες.

    Μα γίνεται να πας κόντρα στη φύση και να κάνεις το πουλί σου κομπολόι? άσε να μην το επεκτείνω, αλλα αν μιλούσαν τα ντουβάρια στις μονές τον κυφινοκαλογέρων θα φρίκιαζε η γης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή