Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ" ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 300 ΣΕ 200...!!!


" ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ" ... ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ...

Δέν το γνωρίζαμε..
Μας το γράφει σήμερα όμως "Το Βήμα" ότι:
Καμία τύχη δεν φαίνεται να έχει η πρόταση του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά για μείωση του αριθμού των βουλευτών στο ελάχιστο προβλεπόμενο συνταγματικό όριο των 200 εδρών από 300 που είναι σταθερά τις τελευταίες δεκαετίες.
Το αίσθημα αυτοσυντήρησης των... ίδιων των μελών του... Κοινοβουλίου συνιστά το πλέον..... ανυπέρβλητο εμπόδιο για την υλοποίηση μιας τέτοιας πρότασης.
Στο πλαίσιο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητη η θετική αποδοχή που έτυχε μεταξύ των βουλευτών η....... ασυνήθιστη για τα κοινοβουλευτικά ειωθότα αντίδραση του προέδρου της Βουλής κ. Φ.Πετσάλνικου, ο οποίος από το βήμα με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο απέρριψε την πρόταση του προέδρου της ΝΔ, παραθέτοντας στοιχεία για να υποστηρίξει την άποψη ότι η χώρα μας δεν έχει... υπεράριθμους βουλευτές σε αναλογία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.......
Βέβαια ο πρωτος που αντέδρασε στην πρόταση Σαμαρά και συμφώνησε με τον Πετσάλνικο ήταν ο σεσημασμένος εκπρόσωπος του Δ.Ν.Τ.... Καρατζαφέρης.
Έ, εντάξει, το ζήτημα γιά αυτόν υπερέβαινε ακόμη και τις.... επιδιώξεις του "Συνδικάτου...
Ήταν ζήτημα προσωπικό.
Τό άτομο είναι πολύ καλό στον.... πολλαπλασιασμό....
Άλλο το "γινόμενο" του πολλαπλασιασμού 300Χ500 και άλλο το "γινόμενο" 200Χ500.....
Τα γράφαμε εδω:

http://politikosafari.blogspot.com/2010/05/blog-post_12.html
Πάντως προς γνωστοποιησή τους, το αδίκημα του γιαουρτώματος δεν είναι ιδιώνυμο και εφ΄όσον οι ίδιοι δεν μπορούν να διαφυλλάξουν και προστατεύσουν ηθικά τουλάχιστον τον εαυτόν τους , ας μη κατηγορουν ---όταν το γιαούρτωμα γίνει καθεστώς --όσους θα τους γιουρτώνουν καθημερινά ως "ανέυθυνους",.... οι κύριοι και αποκλειστικά "υπέυθυνοι" της κατάντιας μας...

1 σχόλιο:

  1. Πολιτικοί αμετανόητοι, θέλουν 300 βολευτές για να βολεύονται πιο πολλοί, ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή