Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ...


"Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ".....


Όταν ο παχυδερμισμός, πού όλα τα αλέθει και όλα τα δικαιολογεί είναι το "Σήμα Κατατεθέν" των πολιτικών , τότε γιατί να απορούμε επειδή οι πολίτες, τους έχουν σιχαθεί και θα τους πάρουν με τα γιαούρτια ;;;
Τά γράφει στη χθεσινή "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ο Στάθης, ό οποίος αλίευσε τι μύδρους , και τί ύβρεις κατά καιρούς έχει εξαπολύσει ο Αρχολίπαρος Αντ/δρος Πάγκαλος κατά του Πρωθυπουργού.!!!
* -- "Θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ άν γίνει αρχηγός ο Γιώργος"...
* -- "Ο Γιώργος δεν έχει τα προσόντα για Πρωθυπουργός"...
* -- Δεν θα ξαναμιλήσω με τον Γιώργο, δεν μοιάζει του πατέρα του.
Σημειωτέον ότι ο Πάγκαλος έχει κάνει ...215 παρόμοιες δηλώσεις....
Κάντε κλίκ επάνω στη φωτό και διαβάστε το πλήρες κείμενο.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί άραγες τούτοι οι διευθαρμένοι,οι ξεπουλημένοι,να συναισθανθούν τον αμοραλισμό τους,τον κυνισμό τους. Αυτά τα ανδρείκελα έχουν και αμοραλισμό και κυνισμό και για αυτά πληρώνονται.Αυτή είναι η δουλειά τους,οι λακέδες και υπηρετούν με πολύ συνέπεια τα αφεντικά τους,κάνουν πολύ καλά την δουλειά για την οποία πληρώνονται. Να μην ξεχνάμε έμείς τους δείνουμε το δικαίωμα, εμείς τους ψηφίζουμε,εμείς τους ορίζουμε θεματοφύλακες της ιστορικής μας διαδρομής.Όσο κι αν πάρει υπ΄όψιν του κανείς τους μηχανισμούς που διαθέτουν έτσι ώστε να διαμορφώνουν συνειδήσεις,αποπροσανατολίζοντας τες,πρέπει και μείς κάποια στιγμή να αναλογιστούμε τις ατομικές μας ευθύνες.
    Ασχετο.Μην καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα.
    Παιδιά όλοι στους δρόμους με κάθε ευκαιρία όλοι μαζί στους δρόμους ας γίνουμε ο εφιάλτης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή