Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.. ΤΟΥ ΜΙΚΗ.!!!


Ο ΜΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.!!!

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο μας στον Τούρκο ηγέτη Ερντογάν. Είναι ηγέτης μεγάλης πνοής: Με σαφείς στρατηγικούς προσανατολισμούς για την οικοδόμηση ενός ισχυρού «νέο-οθωμανικού», ιμπεριαλιστικού κράτους και με μεγαλοφυείς τακτικούς ελιγμούς.
Ο Τούρκος ηγέτης αξιοποίησε, με την απαράμιλλη εκείνη μαεστρία που χαρακτηρίζει τους ηγέτες μιας ανερχόμενης δύναμης, την κρίση του πλανητικού ιμπεριαλισμού και τον ανταγωνισμό των ισχυρών δυνάμεων για να:
α). Έρθει στην Ελλάδα σαν κυρίαρχος Σουλτάνος.
β). Βάλει την τελική σφραγίδα στην κατοχή του μισού Αιγαίου και την οικονομική συνδιαχείριση των πετρελαίων του Αιγαίου υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ.
Δηλαδή ήρθε σε ένα ΝΑΤΟϊκό προτεκτοράτο, σε μια κατεχόμενη Ελλάδα από το ΔΝΤ, ως ανεξάρτητη και ισχυρή ιμπεριαλιστική δύναμη και ΟΧΙ ως κατεχόμενη από τους Αμερικανούς, όπως η Ελλάδα!!!
γ). Ανοίξει, καταλυτικά, το δρόμο για τη μελλοντική «τουρκοποίηση» και «αρπαγή» της Θράκης!!!
δ). Υπογράψει στρατηγικές παραγωγικές επενδύσεις με τη μεγάλη δύναμη της Ρωσίας, εκμεταλλευόμενος, κατά τον καλύτερο τρόπο τους διεθνείς ανταγωνισμούς, αδιαφορώντας για δυσαρέσκειες και τις αντίθετες βουλές των Αμερικανών.
Πληρες κείμενο εδω:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4540



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου