Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

"ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ" ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΑ Ο ΚΟΝΦΕΡΑΝΣΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...


ΑΛΛΑΞΕ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...!
Για άλλη μία φορά ο "πρόεδρος" του τηλεκόμματος ΛΑΟΣ , σε μεγάλες "πιένες"....
Ο "σοβαρός" πολιτικός και πνευματικά συγκροτημένος καθ΄ όσον απόφοιτος του LONDON SCOOL OF... TRIXES, προέβη χθές σε βαρυσήμαντη δήλωση .
"Να πάει στην Εξεταστική για την Ζημενς ο Σημίτης"...
Σε άλλη βαρυσήμαντη δηλωσή του με αφορμη την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης τόν επισκέφθηκε στο γραφείο του και μετα την ημίωρη συνάντηση που είχε μαζί του δήλωσε:
"Ο κ. Σημίτης ήταν και παραμένει μια σοβαρή υπόσταση για την Ελλάδα.
Σε δηλώσεις του στις τηλεοράσεις μαζί με τον Μητσοτάκη ήταν υπέρμαχος της Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας με... απαραίτητη την συμμετοχή Σημίτη.!!!
Τον αποκαλούσε και τον χαρακτήριζε ως:
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
Τόση δε ήταν η αφοσίωση και προσηλωσή του στον Σημίτη που σε συνεντευξή του στο "Πρωτο Θεμα" στις 23 Αυγούστου τον είχε προτείνει και γιά Πρόεδρο Δημοκρατίας.!!!
Και άς έλεγε πρίν ότι ο Σημίτης ως Εβραίος, είναι επικίνδυνος διότι είναι κατά της Θρησκείας και είναι Φιλοαμερικανός και ότι παρέδωσε τα ΙΜΙΑ στην Τουρκία..
Τώρα τον μέμφεται διότι πρόσωπα του περιβαλοντός του ενέχονται στην Ζημενς.
Οπως πρόσωπο του δικού του "στενού του περιβάλοντος" είναι ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος ονόματι Αστέριος Ροντούλης, ο οποίος είχε καταχρασθεί τα χρήματα των μετακλητών υπαλλήλων του γραφείου του 47.οοο ευρώ και όταν ξέσπασε το σκάνδαλο και προκειμένου να γλιτώσει απο το ποινικό δκαστήριο , αναγκάσθηκε να τα επιστρέψει , παίρνοντας την υπογραφή τους , ότι τους τα είχε δόσει.....δανεικά...!!!
Τώρα επειδή κανένας δημοσιογράφος δεν πρόκειται να τον ρωτήσει , πως συμβιβάζονται οι συνεχείς μεταλλάξεις της λογικής του , υποθέτω ότι σε αυτό θα μπορούσε να μας διε
υκολύνει η ευρωβουλευτής του Νίκη Τζαβέλλα η οποία ως υπάλληλος του Κόκαλη και της Ζημενς θα ξέρει πολλά .
Βέβαια άν ο Σημίτης ήταν σήμερα σε Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ή Πρόεδρος δημοκρατίας και ξεσπούσε το σκάνδαλο Ζημενς και αναρωτηθούμε τι θα έλεγε ο Καρατζαφέρης, έ, τότε μόνο η Εφη Θώδη θα μπορούσε να απαντήσει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου