Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

KAI O ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ "ΕΦΤΥΣΕ" ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...


ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ... "ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ" ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου , γιά να πλήξει τον Καραμανλή στις εκλογές του 2007 , υποστήριξε τον Καρατζαφέρη με απώτερο σκοπό , να μπεί το ΛΑΟΣ ως 5ο κόμμα στη βουλή για να μην έχει η Ν.Δ. ίσχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία αλλά ισχνή , προκειμένου να είναι ευάλωτη , όπερ και εγένετο.
Κύριο επιχείρημα απο πλευράς Εμφιετζόγλου, ήταν ότι ο Καρατζαφέρης υποστηρίζει τα Εθνικά μας θέματα και ότι ήταν...φλογερός "Πατριώτης".!!!
Η κομματική εφημερίδα του Καρατζαφέρη πρόβαλε σε πρωτοσέλιδο το γεγονός, ως μεγάλη επιτυχία , μάλιστα δε φιλοξένησε και συνεντευξή του.
Όλα τότε τα φερέφωνα του Καρατζαφέρη και κυρίως οι "τηλεπωλητές" , έν είδει ντελάληδων , διαλαλούσαν την μεγάλη επιτυχία , της προσχώρησης του.... μεγαλοεπιχειρηματία στο ΛΑΟΣ..!!
Η οποία βέβαια είχε και οικονομικές επιπτώσεις αφού ο Εμφιετζόγλου ανέλαβε την δαπανηρή και πολυτελή προεκλογική εκστρατεία του Καρατζαφέρη μέσω του διαφημιστή Βρυώνη , ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Extra
Τώρα διαβάζουμε στην διακήρυξη του "Πατριωτικού Μετώπου", ότι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου είναι εκ των πρώτων υποστηρικτών του....
Τί έγινε και άλλαξε γνώμη;
Έπαψε ο Καρατζαφέρης να είναι Πατριώτης όπως έλεγε και μετεκλογικά στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ;
Απλά πολύ απλά τον....τον γνώρισε και τον έμαθε..!!!
"Τον Καρατζαφέρη το ψηφίζουν όσοι δεν τον ξέρουν και δεν τον ψηφίζουν όσοι τον ξέρουν"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου