Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. "ΠΑΝΕ ΜΕ 1000" ΠΑΣΟΚ-Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ..


..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ.!
 
Βρε τους μπαγάσες...
Τους καναλάρχες των Ιδωτικών Ραδιοτηλεοπτικών σταθμών βέβαια..
Τώρα με την κρίση δεν τους αρκούν τα μισα, τα θέλουν.. όλα.!!!
Δεν τους φθάνουν, όσα ήδη τους παρέχει ο νόμος για τις επιχειρήσεις τους που στήθηκαν ...Τζαμπαστάν επάνω σε κρατικές συχνότητες (και από 2% που τους προτείνεται για την χρήση των συχνοτήτων ως εισφορά, θέλουν να πέσει στο...0,1%) , τα θέλουν όλα, μονά -ζυγά δικά τους.!!!
Έτσι ξεκινάει η αποκάλυψη που κάνει ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ το οποίον, όπως λέει, "ξετρύπωσε" τις προτάσεις που έκανε η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών, προς την Κυβέρνηση, προκειμένου να ενσωματωθούν στο Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο θα εγκριθούν το φθινόπωρο οι άδειες επίγειας ιδιωτικής ψηφιακής τηλεόρασης και ιδιωτικών ραδιοφώνων.
Μόνο άν κάνετε κλικ επάνω στις φωτό και διαβάσετε το κείμενο απο το ΠΟΝΤΙΚΙ , θα αντιληφθείτε ότι ζητούν για λογαριασμό τους -- ο Θεός να μας συγχωρέσει -- της "Παναγίας τα μάτια".!
Πως λοιπόν να μην επιχειρηματολογούν καθημερινά υπερ της Κυβέρνησης του Γιώργου, του Δ.Ν.Τ. και των Εξαπέρυγων τους, Ντόρα-Καρατζαφέρη;;;
Έτσι διαμορφώνουν τη κομματική συνείδηση του πολίτη.
Η αξιοπιστία τους ισοδυναμεί με τα συμφεροντά τους...

1 σχόλιο:

  1. KAI ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΠ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ,ΟΠΟΥ ΤΟ 51% ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 25% ΣΤΗΝ ΝΔ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΝΔ ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΛΑ ΑΝΕΜΙΖΕ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ .....ΩΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή