Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΛΙΣΤΑ ΡΑΚΙΤΖΗ...


Η "ΜΑΜΑ"ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΩΣ.. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔ... 

Μεταξυ των ονομάτων που αναφέρονται στη λίστα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, λανσάρει και το όνομα Αγγελική Πουλάκου.
Είναι η "μαμά" της Ευγενίας και η πεθερά του Μπουμπούκου, του Ζητωπατριώτη, του πλασιέ - τηλεντελάλη βιβλίων και βουλευτή του ΛΑΟΣ .!
Μη σας κάνει εντύπωση, γιατί το επώνυμο της Ευγενίας είναι Καραγιαννίδου από πατέρα, Μανωλίδου από τον π.σύζυγο, όπως έχει καθιερωθεί, χωρίς βέβαια να θέλει το επίθετο... Γεωργιάδου.!
Η μαμά της ευγενίας έχει πάντως επίθετο.. Πουλάκου.!
Μη ρωτάτε περισσότερα, είναι μία ιστορία πού μόνο στα Μεσημβρινάδικα θα μπορούσε να εκτυλιχθεί...
Επίσης μη ρωτάτε ποιός υπήρξε και... αρραβωνιαστικός της μαμάς..!

Η ιστορία είναι ότι ο Άδωνις, γνωστός αγωνιστής της Πατρίδας και της ισονομίας φρόντισε τη μαμά της ευγενίας και σε ηλικία άνω των 60 διορίσθηκε στη ΚΕΔ και μάλιστα ως ...ιδιαιτέρα του Προέδρου.!
Χθες στη βουλη και προλειμένου να εξιλεωθεί, με την ευνουχισμένη και ελαττωματική φωνή του, επετέθη στον προ πολλων δεκαετιών αποθανόντα ...Στάλιν.

Άλλο ένα παράδειγα του "Βιοποριστικου Πατριωτισμού", των βουλευτών του τηλεκόματος ΛΑΟΣ, πού χρησιμοποιούν την Πατρίδα ως "πλυντήριο", προκειμένου να ξεπλένουν τις δικές τους ανομίες...

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ , Ο ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΗΘΙΚΟΠΛΑΣΤΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ.
    Ο ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΚΟΥ ,Η ΣΟΥΠΕΡ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ , ΤΗΛΕΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ,ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ.
    (Το κατω καφαλι, τρωει το πανω ...)

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΥΜΕΡΑΔΑ...ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ...
    ΤΟΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή