Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

"ΠΑΣΟΚΟΔΙΚΕΙΟ" Νο (2)...ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,,,

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΗΜΙΤΗ...
 
«Τρόμος» έχει κυριεύσει το ΠΑΣΟΚ μην τυχόν και διερευνηθούν οικονομικά ζητήματα που αφορούσαν την περίοδο διακυβέρνησης Σημίτη. Δεν εξηγείται αλλιώς το τείχος που έστησε χθες η κυβερνητική πλειοψηφία στην Εξεταστική για τα ομόλογα, αρνούμενη πεισματικά να αποδεχθεί αίτημα της Νέας Δημοκρατίας ώστε να εξεταστεί ο ρόλος της Goldman Sachs και τα περίφημα swaps του 2001, αλλά και να κληθούν ως μάρτυρες ο τότε αρμόδιος υπουργός Ν. Χριστοδουλάκης, ο υφυπουργός Γ. Δρυς και ο τότε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Λ. Παπαδήμος, αλλά και όλοι οι πρόεδροι του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (αρμόδιου οργάνου για την έκδοση και διαπραγμάτευση ομολόγων) από το 1997.
Το ΠΑΣΟΚ είπε «ΟΧΙ» σε όλους, πατώντας στην εντολή που -όπως είπε- έχει λάβει από την Ολομέλεια και αφορά μόνο τη διακυβέρνηση της Ν.Δ.
Η άρνηση του ΠΑΣΟΚ οδήγησε την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας να καταγγείλει, σε ακόμη μία Εξεταστική μετά το Βατοπαίδι, «προειλημμένες αποφάσεις και προκατασκευασμένα πορίσματα από το ΠΑΣΟΚ, που δεν οδηγούν στην αλήθεια».

Συνέχεια του "ΠΑΣΟΚΟΔΙΚΕΙΟΥ" καί στην επόμενη ανάρτηση....

1 σχόλιο: