Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

"ΠΡΕΜΙΕΡΑ" ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..


ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...
 
Άρεσε πολύ ο Ανδρέας Λυκουρέτζος στη πρώτη τηλεοποτική του παρουσία ως Γραμματέας της Ν.Δ.
Εύστοχη η απάντηση πού έδωσε, όταν ρωτήθηκε χθες στο δελτίο του MEGA για τις λεγόμενες κομματικές προσλήψεις επι Κυβέρνησης Καραμανλή.
Είπε:
Ξέρετε και μιλάτε για 500 άτομα που προσελήφθησαν από την Ν.Δ, και δεν μιλάτε για 35.000 που προσέλαβε προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ το 2004 και μονιμοποίησε η Ν.Δ., ακριβώς γιατί δεν σκέπτετε με κομματικά κριτήρια και ας είχε τις διαμαρτυρίες των παιδιών της παράταξης...
Χρόνια είχαμε να ακούσουμε τόσο εύστοχη, πολιτική και ρεαλιστική απάντηση.
Επιτέλους...

1 σχόλιο:

  1. Θα σας διηγηθώ μια ιστοριούλα: Το "βρώμικο" '89, μόλις "ΕΠΕΣΕ Ο ΦΑΥΛΟΣ", (πρωτοσέλιδος τίτλος του "ΕΘΝΟΥΣ" του κ. Μπόμπολα), ανέλαβε εκείνη η αριστεροδεξιά, πλην ΠΑΣΟΚ, Κυβέρνηση! Στα Καταστήματα της Αγροτικής του Νομού Κορινθίας, για 3-4 Μήνες μετά, εμφανίστηκαν καμιά σαρανταριά νέοι και νέες με ένα σημείωμα στο χέρι που έλεγε ,σε ελεύθερη μετάφραση: "Ο φέρων το παρόν κερδίζει διορισμόν"! Έντρομοι οι διευθυντές προχώρησαν στους διορισμούς, αφού τα σημειώματα, έφεραν "βαριά" υπογραφή! Φυσικά, λίγους μήνες μετά απολύθηκαν όλοι για τους ίδιους, δίκαιους, λόγους που πρέπει να απολυθούν και οι της "ΑΓΡΟΓΗ"! Έλα, όμως, που το ΠΑΣΟΚ του καταγγέλλοντος κ. Πάγκαλου με το νόμο Πεπονή τους επαναπροσέλαβε!
    Τι κάνουν τώρα; Μα, φυσικά, οι περισσότεροι είναι Διευθυντές Καταστημάτων της ATE bank!!!
    Για την ιστορία, οι πρωταγωνιστές της ... ιστορίας μας, έμειναν στην ... ιστορία με την προσωνυμία "Τα Ποτάκια"! Αυτή τη «μπόχα» την έφερε στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ! Όμως η ΝΔ, δεν έπρεπε να τη συνεχίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή