Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ"...


ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ "ΔΟΚΗΣΙΣΟΦΗ" ΑΛΤΑΝΗ....
 
Αγαπητό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ
Σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου από ώρα 05:00 έως 06:00 μ.μ. οι τηλεθεατές του «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» πήραν μαθήματα Δωδεκαθεϊσμού από τις «Εκδόσεις Γεωργιάδη» που είχαν καλεσμένη την δοκησίσοφη ΑΛΤΑΝΗ.
Η ΑΛΤΑΝΗ εκδίδει τα βαρύγδουπα συγγράμματά της από τις «Εκδόσεις Γεωργιάδη» με τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΜΟΣ».


Στο οπισθόφυλλο του βιβλίο της «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, τόμος 2ος, Η μυητική πορεία της ψυχής από τον Ηνίοχον εις τον Απόλλωνα» διαβάζουμε «Ελληνικός Δια-λογισμός είναι η δ ι α του λογισμού είσοδος της ψυχής εις τα Δελφικά της Ανάκτορα.
Παραμένουσα ‘’εις εαυτόν’’ αναπτύσσει την διαλεκτικήν τέχνην, σταθμίζει, απορρίπτει, επιλέγει και, μετά γνώσεως, ελευθέρως αποφασίζει το ‘’τα της εαυτής πράττειν’’» καθώς και «Ένσαρκος επί της γης, δια των βημάτων του Ελληνικού Δια-λογισμού, η ψυχή επανευρίσκει την ισορροπίαν της, όταν έκθαμβος θεάται τον Απολλώνιον Τρίποδα».
Δυστυχώς το «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» οι «Εκδόσεις Γεωργιάδη» και η Αλτάνη περιφρονούν την διδασκαλία του Αποστόλου Παύλου που μας καλεί να αποκτήσουμε «νοῦν Χριστοῦ», βδελύσσονται την διδασκαλία των Αγίων Πατέρων τις Ορθοδοξίας που έφτασαν στην θέωση με την ορθή πίστη καθώς και με την συμμετοχή στα μυστήρια τις Εκκλησίας και είδαν το άκτιστο φως του Χριστού και όχι τον Απολλώνιον Τρίποδα.
Η ιστοσελίδα 12ΘΕΟ
http://egolpio.wordpress.com/2009/07/11/altani/ (Γνώρισε το Δωδεκάθεο) μάς παραπέμπει στήν ιστοσελίδα της Αλτάνης.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευθείτε το ιστολόγιο «Αντιαιρετικό Εγκόλπιο» (http://egolpio.wordpress.com/).
Μετά από αυτά τα δωδεκαθεϊστικά παραληρήματα των «Εκδόσεων Γεωργιάδη» ευχόμαστε οι ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ. που αγαπούν την Ορθοδοξία να καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με ένα κόμμα που έχει την λέξη «Ορθόδοξος» για παραπλάνηση και αγωνίζεται για τον ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΜΟ δηλαδή τον λογισμό του Δία.
Άλλωστε η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θέλει τους Έλληνες με «νοῦν Χριστοῦ».
Ντροπή!
Ένας Αναγνώστης

1 σχόλιο: