Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ "ΑΛΛΑΓΕΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Η Wall Street Journal

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ...!!!

Η Wall Street Journal, στην σημερινή της έκδοση αναφέρεται εκτενέστατα στην επιστολή Σαμαρά σε (Κομισιόν, Eurogroup και ΕΚΤ) και το ΔΝΤ.
Αναφορικά με την ουσία και το περιέχομενο της επιστολής γράφει:
«Επαναλαμβάνεται ρητά η μακροχρόνια αντίρρηση του Αντώνη Σαμαρά για το μείγμα των μέτρων λιτότητας που υιοθέτησε η προηγούμενη κυβέρνηση ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι των ελλειμμάτων του προϋπολογισμού, όπως υποσχέθηκε στους δανειστές»…
Επίσης δίνεται ειδική μνεία στο κομμάτι της επιστολής Σαμαρά
«Βάσει των στοιχείων από την μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος.
Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, αφού σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές προβλέψεις για την Οικονομία, η Ελλάδα το 2012 θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα βρίσκεται 5 συνεχή έτη σε ύφεση!
Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται από το Πρόγραμμα.
Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν, να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν

Εδώ
http://online.wsj.com/article/SB10001424052970204630904577055652269419834.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου