Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ, ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΣΥΝΕΤΡΩΓΕΣ" καί... ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΣ...!!!

«ΑΝ  ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ...ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ...» 

Βίντεο στα οποία καταγράφονται συναντήσεις και οικονομικές συναλλαγές του «αρχιτοκογλύφου» Μάρκου Καραμπέρη με πολιτικούς, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δικαστές, υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

και άλλους κρατικούς παράγοντες προσδίδουν νέα διάσταση στη δράση της «μαφίας της Θεσσαλονίκης». 
Τα βίντεο αυτά, τα οποία, όπως αφήνει να εννοηθεί συνεργάτης του Μάρκου Καραμπέρη, είναι στην κατοχή του, αποκαλύπτουν εντυπωσιακές πολιτικές διασυνδέσεις - και όχι μόνο - του 58χρονου επιχειρηματία και των μελών του κυκλώματος της τοκογλυφίας. 
«Αν βγάλω αυτά τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή» φέρεται να εκμυστηρεύθηκε ο ίδιος ο Καραμπέρης σε στενό συνεργάτη του. 
Σύμφωνα μάλιστα με την πηγή που αποκάλυψε την εν λόγω στιχομυθία στο «Βήμα», ο «αρχιτοκογλύφος» της Θεσσαλονίκης διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία τόσο για χρηματισμό πολιτικών προσώπων από τη Βόρεια Ελλάδα όσο και για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.
Σημειώνουμε ότι ο Καραμπέρης ήταν επιλογή των "άμεμπτων Πατριωτών"... Καρατζαφέρη-Βελόπουλου γιά την θέση του... Αντιπεριφερειάρχη Μακεδονίας...!!! 

3 σχόλια:

 1. Βγάλτα, παλικάρι μου, να γίνεις ''ήρωας''.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΒΡΩΜΑ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.
  ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ.

  ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΠΨΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βάλτα να σε κάνουμε ήρωα παληκάρι μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή