Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ, «ΚΟΛΗΤΟΣ» και ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ… ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΑΚΗ…!!!

 Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ… ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ…!!!

«Μείζον»  ζήτημα για τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ   Κυριάκο Βελόπουλο και τις διασυνδέσεις του με τα «αφεντικά» της μαφίας της Θεσσαλονίκης, εγείρει η φωτογραφία που αποκαλύπτει σήμερα,  «Το Βήμα».

Ο Βελόπουλος χαμογελαστός εικονίζεται να έχει θερμή - και ιδιαιτέρως οικεία μάλιστα - χειραψία και με τον 53χρονο Δημήτρη Λαμπάκη,τον αρχηγό δηλαδή της μίας από τις τέσσερις διασυνδεόμενες εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρωθηκαν τις τελευταίες ημέρες
Σημειώνεται ότι ο . Βελόπουλος είχε… προσωπικές επαφές και με τον δεύτερο «μαφιόζο» του κυκλώματος Μάρκο Καραμπέρη, τον οποίο μάλιστα στις τελευταίες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές είχε τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιό του ως υπ. Αντιπεριφερειάρχη Μακεδονίας.
Βέβαια την τελική ευθύνη της επιλογής την έχει πάντα ο Αρχηγός του κόμματος, ο Καρατζαφέρης, αυτό είναι… αυτονόητο…!!!
Σε αυτόν ανήκουν, κυρίως οι ευθύνες…
Όμως ο τηλεπωλητής-Βουλευτής μη παραριστάνει την αθώα περιστερά, όταν συνέτρωγε και μάλιστα μετά της συζύγου του  στο αριστακρατικό ρεστοραν «Επτά Θάλασσες» ιδιοκτησίας  του άτυχου  Μαργιόλη που αυτοκτόνησε—εξ’ αιτίας των ιδίων των Μαφιόζων- πέρυσι το καλοκαίρι.     
Καταλαβαίνουμε ότι στο τραπέζι πού παρεκάθησε και ο Καρατζαφέρης θα ήταν όλα «τζάμπα»,-- στην τράκα πού λέμε-- μια και ο Μαριόλης χρωστούσε στους εκβιαστές-τοκογλύφους και αυτοί έτρωγαν και έπιναν στην υγεία του κορόϊδου πού το είχαν βάλει στο λούκι της τοκογλυφίας και μετά τον οδήγησαν στον θάνατο…!!!
Ο πολιτικός υπόκοσμος αντιγράφει πλήρως τις μεθόδους του Άλ Καπόνε…!!!
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=439836

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου