Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟ Σ.τ.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ...

 ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ  846.000 Ευρω ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και ΤΟΝ... ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ...!!!


Να μη κατασκευαστεί το Ισλαμικό Τέμενος στον Ελαιώνα Αττικής, ζητεί με προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ,


ο εξωραϊστικός Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Αθήνα», ένας καθηγητής Πανεπιστημίου, δύο πλωτάρχες του Πολεμικού Ναυτικού και πέντε κάτοικοι του Βοτανικού.
Οι προσφεύγοντες, υποστηρίζουν ότι η κατασκευή του τεμένους παραβιάζει σειρά συνταγματικών διατάξεων, ενώ η δαπάνη που απαιτείται – υπολογίζεται στα 846.000 ευρώ –έρχεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα.
Στην προσφυγή του ο Μητροπολίτης Πειραιώς υποστηρίζει μεταξύ άλλων: 
«Η ίδρυση ενός τεμένους μέσα στο κέντρο της πόλης των Αθηνών όχι μόνο θα πλήξει τη δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη της ελληνικής κοινωνίας αλλά θα αποτελέσει και το εναρκτήριο λάκτισμα μίας σειράς γεγονότων που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν στην αποδόμηση της συνοχής του ελληνικού έθνους, ως λαού χριστιανών ορθοδόξων.
Ακόμη αναφέρει ότι η κατασκευή του Τεμένους θα πλήξει τη δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη της χώρας, τη στιγμή μάλιστα που «το Ιερό Κοράνι αναγνωρίζει τη στρατιωτική κατίσχυση ως μέσο επιβολής των αρχών του» και στο όνομα του Ισλάμ έχουν γίνει από το 2001 μέχρι σήμερα 17.000 τρομοκρατικές επιθέσεις. 
Πλέον αυτών όμως επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός (και ειδικότερα του υπουργείου Παιδείας) με τις δαπάνες ανέγερσης του τεμένους, τις δαπάνες συντήρησής του, τις αποδοχές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του και τον μισθό του ιμάμη.
«Μάλλον δι’ ανόητους μας έχουν εκλάβει οι ταγοί μας! 
Αυτές ο καταστάσεις είναι όνειδος για τη χώρα μας και μας γεμίζουν απελπισία τόσο για μας όσο και κυρίως για τα παιδιά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Πρωτο θεμα

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστή απόφαση,εδώ κόβουν μισθούς καί συντάξεις,γιά τεμένη νά μήν δοθούν χρήματα,άλλωστε όλοι οι μουσουλμάνοι νά γυρίσουν
    στίς πατρίδες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή