Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

"ΜΟΥΓΚΑ" ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ... ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ...!!!

ΔΕΝ...ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ και ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ...!!!
Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο σε φωτό από την 
"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", όπου η Βουλευής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή αντέδρασε στις δηλώσεις Καραμπέρη σε Κυριακάτικη εφημερίδα:


«Αν βγάλω αυτά τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή». 
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, και με αφορμή τα όσα καταγράφονται σε κυριακάτικη εφημερίδα από τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας, Μ. Καραμπέρη, ότι «αν βγάλω το βίντεο που έχω θα εξαφανιστεί η Βουλή», η Βουλευτής της ΝΔ Φ. Πιπιλή ζήτησε να επιληφθεί άμεσα η Δικαιοσύνη ενώ ζήτησε από το προεδρείο της Βουλής να προστατεύσει το κύρος του Κοινοβουλίου.
"Αρκετά έχουμε υποστεί όλη αυτή τη διαπόμπευση και οφείλει η Δικαιοσύνη και η Βουλή να μας προστατεύσει. 
Αν ο κ. Καραμπέρης είχε παρτίδες με πολιτικά πρόσωπα, η Δικαιοσύνη πρέπει να του ζητήσει τα ονόματα και το ίδιο να κάνει το προεδρείο της Βουλής. 
Δεν δεχόμαστε τέτοιες συλλήβδην κατηγορίες», είπε η κα Πιπιλή.
Όπως διαπιστώνεται οι Βουλευτές από όλα τα κόμματα κατεδίκασαν τις δηλώσεις Καραμπέρη καί ζήτησαν να πεί τα ονόματα των Πολιτικών με τα οποία "συνεργαζόταν"...
Πλήν του... ΛΑΟΣ...!!!
Γιατί;;;
Ε, την άλλη ημέρα (σήμερα) κατέθεσε για... χιλιοστή φορά ο Καρατζαφέρης ερώτηση γιά την...λαθρομετανάστευση γιά να καθησυχάσει και εξαπατήσει το εκλογικό του ποίμνιο, την στιγμή μάλιστα πού άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και οι λαθρομετανάστες μας εγκαταλείπουν λόγω φτώχειας..!!!
Πάντως ο Υπουργός Δικαιοσύνης σήμερα, Μ. Παπαϊωάννου προειδοποίησε ότι αν μέχρι αύριο δεν παρέμβει Εισαγγελέας, τότε την Πέμπτη το μεσημέρι θα ασκήσει ο ίδιος τις προβλεπόμενες από το νόμο αρμοδιότητές του.

3 σχόλια:

 1. Αυτά που διαβάζετε σήμερα θα σας φαίνονται αστεία μπροστά σε αυτά που θα βγούν αύριο.Ευτυχώς που μπλέχτηκε και ο Καρατζαφέρης.Αυτός, με την φιλαργυρία που τον διακρίνει,χωρίς φραγμό,θα ξευτελιστεί παρασέρνοντας τους πάντες.Όσο και να προσπαθήσει με τα ψέματα να καλυφθεί δεν θα τα καταφέρει.Την κρεμάλα δεν την γλυτώνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο κ. Γ.Καρατζακαραμπέρης έχει ξεβρακωθεί όπως και όλο του το σινάφι.
  Άν τολμήσουν ας έρθουν στην Μακεδονία γιά προεκλογική περίοδο να δούνε τι θα παθουν αυτός και ο Βελόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μα γιαυτό ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ.Γ.Καρατζακαραμπέρης δεν θέλει τις εκλογές επειδή φοβάται τα γιαούρτια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή